Ακούστε μας Live





Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

BLUES PILLS @Principal Club Theater


Η ταχύτερα ανερχόμενη μπάντα του vintage rock, επιστρέφει 2 χρόνια μετά την αξέχαστη εμφάνιση
τους και με ένα νέο άλμπουμ το "Lady In Gold"!

Το φαινόμενο Blues Pills είχε ήδη αρχίσει να λάμπει πριν καν την πρώτη κυκλοφορία τους. Το “Devil Man” EP αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας από ένα ήδη μεγάλο following κύμα που περίμενε πώς και πώς τα πρώτα δείγματα ηχογραφημένης μουσικής από αυτή την πολυπολιτισμική (Αμερική-Σουηδία-Γαλλία) μπάντα με την χαρισματική τραγουδίστρια.
Το ασταμάτητο touring που ακολούθησε τους καθιέρωνε σε όλο και μεγαλύτερο κοινό, με τα venues να μεγαλώνουν συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου.
 Η κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τον απλό τίτλο “Blues Pills” στα μέσα τού 2014, άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς με τα πιασάρικα κι εθιστικά bluesy hard rock τραγούδια του και φυσικά με την εκπληκτική, χαρακτηριστική φωνή της Elin Larsson. Στη μέχρι στιγμής περιοδεία για την προώθηση τού δίσκου, το ένα sold-out διαδέχεται το άλλο και οι νεαροί Blues Pills ήδη θεωρούνται οι μπροστάρηδες τού vintage rock κινήματος.
Το δεύτερο άλμπουμ τους "Lady In Gold" κυκλοφόρησε το 2016 με τεράστια επιτυχία σκαρφαλόνοντας στις κορυφές των ευρωπαϊκών charts, μέχρι και το νούμερο 1 στην Γερμανία!
Στις 10 Μαρτίου 2017, θα απολαύσουμε για δεύτερη φορά το συγκρότημα που χτίζει τον μύθο του, έναν μύθο που μετά από χρόνια θα θυμόμαστε ότι τον ζήσαμε και εμείς, σε μια συναυλία που αναμένεται το λιγότερο εκπληκτική!
Που:Principal Club Theater
Πότε:10 Μαρτίου
Τιμές: από 18€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου