Ακούστε μας Live





Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Άξιος εκπρόσωπος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου




Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στην τελετή
μνήμης και τιμής για τα 191 χρόνια από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Μεσολογγίου.

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ξεκίνησε η πομπή των τμημάτων με παραδοσιακές φορεσιές και των φιλαρμονικών από πολλές πόλεις, που συνόδευσαν την Εικόνα της Εξόδου, κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων με την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στον Τύμβο.

Σ’ αυτές τις σημαντικές εκδηλώσεις, η Φιλαρμονική μας Ορχήστρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Δήμο Περιστερίου, η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και την Ευρώπη.


Στο Μεσολόγγι παρέστη ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Αναστάσιος Καλλιάφας. Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα συνόδευσε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑΔΠ Σάββας Αβραμίδης.


Ο κ. Καλλιάφας συνεχάρη τον Μαέστρο Δημήτρη Γκογκόση και τα Μέλη της ορχήστρας, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου