Ακούστε μας Live





Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

THE SONICS στο Gagarin 205 Σάββατο 29 Απριλίου



Η κορυφαία Garage Rock μπάντα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια για μια και
μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205!!!

Οι Sonics ιδρήθηκαν το 1960 στην Τακόμα των Ηνωμένων Πολιτιών και θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα όλων των εποχών. Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στη δημιουργία όσο και στην εξέλιξη της Rock μουσικής, διαμόρφωσαν μουσικές τάσεις και θρυλικά ονόματα όπως οι Nirvana, ο Bruce Springsteen και οι White Stripes τους συγκαταλέγουν στις σημαντικότερες επιρροές τους.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης επαναδραστηριοποίηση τους, οι Sonics επισκέφτηκαν τη χώρα μας και έδωσαν τη δυνατότητα στους χιλιάδες φίλους τους να τους απολαύσουν ζωντανά. Το 2015 επέστρεψαν και δισκογραφικά κυκλοφορώντας νέο album μετά από μισό περίπου αιώνα, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και απέδειξε ότι οι Sonics δεν επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος, αλλά δηλώνουν παρών και έτοιμοι να προσφέρουν στη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, άνθρωποι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά ένα θρυλικό συγκρότημα, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με κομμάτια σταθμούς όπως το “Have Love, Will Travel”, το “Strychnine”, το “Cinderella”, το “Psycho” και το “The Witch” σε μια συναυλία που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
Που:Gagarin 205 Live Music Space
Πότε:29 Απριλίου
Τιμές: από 20€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου