Ακούστε μας Live





Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τα κορυφαία συγκροτήματα του 9ου Athens School Festival σε ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο στην Τεχνόπολη


Ο παλμός του Athens School Festival, του απόλυτου νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που
διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, θα χτυπήσει δυνατά στην Τεχνόπολη το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, όπου τα κορυφαία συγκροτήματα της 9ης διοργάνωσης ανεβαίνουν στη σκηνή για να μεταδώσουν το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.

Σε ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο τα 18 συγκροτήματα, που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για να το εκπλήξουν ακόμη μία φορά με τη μουσική και τη σκηνική παρουσία τους. Με μεγάλη ανυπομονησία θα ανέβουν στην πιο εναλλακτική σκηνή της Αθήνας, στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης και μας περιμένουν όλους για να μοιραστούν την απόλυτη live εμπειρία.

Στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.

Τα συγκροτήματα που θα απολαύσουμε το Σάββατο 1 Ιουλίου: The Band, Noodles, Music Virus , Perfect Denial , Tuesday Nights, Salto Mortale , Coretheband , Smolderhaze και Glass Eye Filter

Τα συγκροτήματα που θα ανέβουν στη σκηνή την Κυριακή 2 Ιουλίου: Stung By A Dead Bee, Spectrum, Aveline , Teenage Lobotomy, Dip Sauce, Dreamless, Criminal Set, Jagertees και Countown

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20.00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη





Οι συναυλίες πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων .
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων:
Πειραιώς 100, Γκάζι
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου