Ακούστε μας Live





Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης: "Από πιτσιρίκι με θυμάμαι να κολυμπώ μες στη μουσική"

Είναι νέος, ωραίος και απόλυτα επιτυχημένος.

1.Σε ποια ηλικία ξεκίνησες με την μουσική και με ποια αφορμή;

Από πιτσιρίκι με θυμάμαι να κολυμπώ μες στη μουσική, να τραγουδώ μόνος στο σπίτι κρυφά, να γράφω αργότερα στίχους, να εξωτερικεύομαι μέσα από τις μελωδίες. Σάρκα και οστά το όνειρο πήρε αργότερα στα 18 μου όπου γράφομαι σε ωδείο , ακολουθούν ομαδικές συναυλίες και σύντομα πρόταση από μια ροκ μουσική σκηνή στην πόλη που σπούδαζα. Ήξερα από μικρός πως ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και περίμενα την κατάλληλη στιγμή να έρθει.

2.Σαν παιδί πως ήσουν; Πες μου δυο λόγια για σένα;

Αρκετά ανασφαλής και συνεσταλμένος. Βέβαια, πολλές φορές ο καλαμπουρτζής και η "ψυχή" της παρέας συνάμα.

3.Κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο σου τραγούδι με τίτλο ''Διεκδίκησέ με''πες μας λίγα λόγια και γενικά παρατηρούμε με έντονο στίχο με δυνατά συναισθήματα,πες μου λίγα λόγια;

Το τραγούδι αυτό με έχει κάνει χαρούμενο και περήφανο μιας και μας δικαίωσε όταν πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε τον μουσικό του οδηγό στο στούντιο με τον Γιώργο Κοκκινέλη πως θα αγαπηθεί από τον κόσμο. Έντονος στίχος και άφθονο συναίσθημα καθώς είναι βιωματικό, έχει γραφτεί με πραγματικό έρωτα αλλά και οργή. Μιλά όμως και για μια αξία που πιστεύω : πως διεκδικούμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και δουλεύουμε πάντοτε για να το αποκτήσουμε αλλά και για να υπάρχει στη ζωή μας.

4.Υπάρχει κάποια συνεργασία, με κάποιον καλλιτέχνη/δημιουργό, που σου έχει μείνει απωθημένο να κάνεις;

Με τη Δέσποινα Βανδή. Μια καλλιτέχνιδα που θαύμαζα από πιτσιρικάς και αγαπώ πολύ ακόμα. Όνειρο μια συνεργασία μαζί της.



5.Ποιο θεωρείς ότι είναι το σημαντικότερο live που έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμμετοχή μου με το "Φιλί του ουρανού" εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού στα Σκόπια. Τα συναισθήματα καθώς και η τρίτη βράβευση μας διαβαλκανικά αποτελεί μια στιγμή μεγάλης σημασίας για μένα.

6.Η κρίση που ζούμε σήμερα, θεωρείς ότι έχει γίνει αφορμή για ποιοτικότερες δουλειές στο χώρο της μουσικής ή δεν βλέπεις να έχουν αλλάξει πράγματα;

Ποιοτικές δουλειές υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν , όπως και το αντίθετο. Είναι περισσότερο θέμα επιλογών ,πιστεύω. Η κρίση έχει επιφέρει μια μεγάλη ανησυχία και σύγχυση όσον αφορά τη δισκογραφία όμως, τον τρόπο που αγκαλιάζονται , πιστεύονται και προωθούνται τα τραγούδια και πολύ περισσότερο το κομμάτι των live εμφανίσεων για τους καλλιτέχνες.

7.Ποιο είναι το τελευταίο album που αγόρασες;

Έναν συλλεκτικό δίσκο του Πουλόπουλου. Τα διαχρονικά τραγούδια έχουν ιδιαίτερη αξία στο μουσικό στερέωμα και ό,τι αντέχει στον χρόνο είναι πάντοτε απαραίτητο.

8.Υπάρχει κάποια φράση που αποτελεί «motto» στη ζωή σου;

"Όλα για κάποιο λόγο γίνονται!"

9.Ποιες είναι οι επόμενες καλλιτεχνικές σου κινήσεις;

Στο στούντιο ολοκληρώνονται σχεδόν νέα κομμάτια και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσει πρώτα ο Θεός από τη νέα χρονιά. Καλοκαίρι επιλεγμένες live εμφανίσεις και από Νοέμβρη για πρώτη φορά θα συμμετάσχω σε μια υπέροχη θεατρική παράσταση . "Ο τελευταίος χορός" του Γιώργου Φραγκούλη σε σκηνοθεσία του αγαπημένου μου φίλου Βασίλη Θεοδώρου. Ένα καινούριο τόλμημα για μένα αλλά με την γλυκύτερη ομάδα του κόσμου που με κάνει σε κάθε πρόβα να νιώθω όμορφα, να νιώθω αυτοπεποίθηση και να μαθαίνω !


 OFFICIAL LINKS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου