Ακούστε μας Live





Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Jacks Full στο NLP RADIO!: "Η μουσική για μας είναι ο βασικός τρόπος έκφρασης του χαρακτήρα μας!"

Οι  Jacks Full  ήρθαν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και για να μείνουν. 

Πάμε να μάθουμε μερικά παραπάνω πράγματα για αυτούς.....

1.Τι σας ωθεί να δημιουργείτε μουσική; Τι σας δίνει έμπνευση;

Η μουσική για μας είναι ο βασικός τρόπος έκφρασης του χαρακτήρα μας! Από μικρά παιδιά βλέποντας τις αγαπημένες μας μπάντες να παίζουν είχαμε νιώσει το τι ήταν αυτό που θα κάναμε όταν μεγαλώναμε. Έμπνευση παίρνουμε από το κάθε τι που συμβαίνει στην καθημερινότητα μας, από τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τα όνειρα που έχουμε.

2.Νέο Αlbum με τίτλο ‘’Jacks Full’’ τι περιμένετε να κερδίσετε με αυτό το άλμπουμ; Ποιες οι προσδοκίες σας;

Το πρώτο μας album ουσιαστικά δίνει ένα στίγμα για τη μπάντα στην ευρύτερη heavy rock σκηνή. Κυκλοφορεί ήδη εδώ και μιάμιση χρόνο και μας έχει βοηθήσει να κάνουμε αρκετές live εμφανίσεις. Τα σχόλια που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά και ο κόσμος φαίνεται να εκτιμά τόσο τις συνθέσεις όσο και την ενέργεια που βγάζουμε πάνω στη σκηνή. Έτσι έχοντας μια επίσημη κυκλοφορία στο ενεργητικό μας παίρνουμε ώθηση να συνεχίσουμε δυναμικά με καινούριο υλικό.

3.Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το αποτέλεσμα;

Ο πρώτος μας δίσκος είναι ένα συνονθύλευμα παλιών και καινούργιων ιδεών που ολοκληρώσαμε λίγους μήνες μετά την δημιουργία της μπάντας. Κάποια κομμάτια προέρχονται από την προηγούμενη μπάντα μας και κάποια ήταν εντελώς φρέσκα. Ήταν ένα καλό πρώτο βήμα προς την αναζήτηση του ήχου και του χαρακτήρα μας, αν και δεν θα έλεγα πως μας χαρακτηρίζει απόλυτα τη στιγμή που μιλάμε.Το σημαντικό είναι πως έθεσε τα θεμέλια της συνθετικής μας δυναμικής,και μας έκανε λίγο πιο έμπειρους στο τι να προσέξουμε για τον επόμενο δίσκο μας,ο οποίος θα ήθελα να πω πως είναι στα σκαριά και είναι πολύ πιο στοχεύμενος μουσικά!



4.Πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει το άλμπουμ;

Το album μπορεί κάποιος να το αποκτήσει ψηφιακά από τη σελίδα μας στο Bandcamp : https://jacksfull.bandcamp.com /album/jacks-full , να μας στείλει μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ JacksFullBand/ και να το στείλουμε ταχυδρομικά, είτε να το προμηθευτεί από το Merchandise μας σε κάποιο live.

 5.Τι είδους μουσική αγαπάτε;

Στο σύνολο ακούμε από heavy metal, thrash και hardcore, μέχρι blues, funk και alternative. Επιγραμματικά, οι βασικές μπάντες που επηρέασαν τις συνθέσεις μας είναι Led Zeppelin, Metallica, Guns N Roses, Aerosmith, Alice In Chains και φυσικά οι Socrates!

 6.Στη χώρα μας πιστεύετε ότι υπάρχει ανταγωνισμός;

 Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια πιο έντονη ζύμωση στην Ελληνική rock σκηνή. Πολλές μπάντες από μικρές ηλικίες εμφανίζονται, δημιουργώντας έτσι ένα πυρήνα με πραγματικά αξιόλογα συγκροτήματα.Όλο και περισσότερα μαγαζιά πλέον είναι δεκτικά σε ζωντανές εμφανίσεις δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για τη μουσική να βγει προς τα έξω. Παρ΄όλα αυτά τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα αν κάποιος θέλει να κάνει το “επόμενο βήμα” και να ακολουθήσει μια μουσική καριέρα στη χώρα μας. Βέβαια, όσο ο κόσμος συνεχίζει να στηρίζει, τόσο περισσότερο θα εξελίσσονται και οι μπάντες στην ελληνική σκηνή.

7.Σε ποια από τα Social Media θα μπορούσαμε να σας ακολουθήσουμε;

Οι σελίδες μας στα social media είναι:




8.Τελειώνοντας, πείτε μας τα επόμενα σχέδιά σας.

 Αυτό τον καιρό τελειώνουμε τις συνθέσεις για το δεύτερο μας δίσκο και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο studio μέσα στο φθινόπωρο. Παράλληλα ξεκινάμε δυναμικά την καινούρια σεζόν με Live εμφανίσεις όπου παρουσιάζουμε και επιλεγμένα καινούρια κομμάτια. Στα σκαριά είναι και ένα καινούριο video όπως και το επίσημο website της μπάντας. Για όλα μας τα νέα μπορεί κανείς να ενημερώνεται από τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ JacksFullBand/



OFFICIAL LINKS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου