Ακούστε μας Live





Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Έξι τραγούδια και μια συνέντευξη για τη Μυρσίνη






Έξι τραγούδια και μια συνέντευξη για τη Μυρσίνη είναι ακόμα ραδιοφωνική εκπομπή του www.nlpradio.gr από τη σειρά των εκπομπών του για τον πολιτισμό.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, ο σκηνοθέτης Παντελής Σκουρλάς, μιλάει για την νέα του κινηματογραφική δουλειά στον Ανδρέα Τασόπουλο που εκπροσωπεί το μέσο ακροατή.

Στις 9 το βράδυ κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι ακροατές μπορούν να κερδίσουν 2 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα που γίνεται στο  cinema ΣΤΟ ''ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ'' ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 20:00 ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 40 ΑΙΓΑΛΕΩ
«H Μυρσίνη δεν είναι μόνη» μια ταινία του Παντελή Σκουρλά

Η «Μυρσίνη δεν είναι μόνη» ασχολείται με πτυχές της κοινωνίας που προτιμάμε να αγνοούμε: χρήση ουσιών, ομοφυλοφιλία/ομοφοβία , ενδοοικογενειακή βία. Η προσέγγιση των θεμάτων αυτών, γίνεται με ρεαλισμό αλλά συγχρόνως με ευαισθησία και κυρίως χωρίς επικριτική διάθεση

.
Περίληψη : Στην περιπλάνησή της στο κόσμο των «ουσιών», η Μυρσίνη δεν είναι μόνη• την συντροφεύουν τα μέλη της δυσλειτουργικής οικογένειάς της, άνθρωποι των κυκλωμάτων, λυκοφιλίες αλλά και η θέλησή της να ξεφύγει ….

Στην «Μυρσίνη» συμμετέχει πλειάδα ηθοποιών – γνωστών και πρωτοεμφανιζόμενων – που αντιπροσωπεύουν όλες τις ηλικιακές ομάδες: Χριστίνα Λόκο, Δέσποινα Παπαχριστοπούλου, Γεωργία Σιακαβάρα, Τζώνυ Βαβούρας, Ειρήνη Μο, Χρήστος Παπάς, Ειρήνη Μίτση, Χρήστος Λουκάκης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Έφη Παπαθεοδώρου, Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.

Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη μεγάλου μήκους ταινία του Παντελή Σκουρλά,
ο οποίος το 2014 απέσπασε το βραβείο κοινού με την μικρού μήκους «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω»

«Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη», αποτελεί μια παραγωγή της ανεξάρτητης εταιρείας EL Production

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου