Ακούστε μας Live





Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί "Music Therapy" PART II



Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί φίλες και φίλοι, συνεχίζουμε με την δεύτερη εκπομπή με τίτλο "Music Therapyστο radio Alimos.
Ελάτε φίλοι και φίλες,  όσοι και όσες έχετε την ευχέρεια, να περάσουμε δύο ευχάριστες ώρες μέσα στην καθημερινότητα μας, με χαρούμενη μουσική και διάφορα άλλα που σκοπό έχουν να μας ανεβάσουν την διάθεση.
Απλά ανοίγετε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alimos.gov.gr επιλέγοντας από την ενότητα ΔΗΜΟΦΙΛΗ 
το σημείο με την ένδειξη WEB RADIO.
Εκεί, στην νέα σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα,πιέζετε το σύμβολο PLAY και μας ακούτε εύκολα και άνετα από οποιοδήποτε υπολογιστή,tablet,smartphone (με χρήση WiFi καλύτερα για να μην καταναλώνεται τα δεδομένα του κινητού) ακολουθώντας τις πιο πάνω οδηγίες.
Μπορείτε ταυτόχρονα να αφήνετε τα μηνύματα σας στο chat του σταθμού που υπάρχει στην ίδια σελίδα.
Σας ευχαριστώ και σας περιμένω σήμερα Πέμπτη στις έντεκα μέχρι την μία το μεσημέρι, να περάσουμε μαζί δύο ευχάριστες ώρες, με πολλή μουσική, ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο αλλά και να γελάσουμε σατιρίζοντας πάντα με χιούμορ,καταστάσεις,ήθη-έθιμα και πολλά-πολλά άλλα περίεργα και μη που συμβαίνουν στην ζωή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου