Ακούστε μας Live





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Δύο μέρες… γιορτή - Ζωγραφική, Μουσική, Βιβλίο



Η Κοιν.Σ.Επ ΑΝΑ.ΒΙΩΣΙ –Δ.Υ.Τ.Ι.Κ.Α. διοργανώνει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο χώρο της Βελεστίνου 3 στο Περιστέρι.

Παρουσιάζει την τελευταία δουλειά της ζωγράφου Ελένης Λαθουρά. Η καλλιτέχνης χρησιμοποιεί με μοναδικό τρόπο τα ακρυλικά χρώματα και αποτυπώνει στους καμβάδες της, προσωπογραφίες και θέματα εμπνευσμένα από τη φύση. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της, το απόγευμα του Σαββάτου στις 5.00 μ.μ. και θα φιλοξενηθεί στο χώρο, έως το βράδυ της Κυριακής 13/10/2019.

Το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στις 7.30μ.μ. το ρυθμό θα δώσει το συγκρότημα White Rabbit. Οι Mrs. Me: Vocals, Stelios Caraiscos: Guitars, Makis Zotos: drums/percussion υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του classic rock & blues.

Την Κυριακή (13 /10) στις 7 μ. μ., έντεχνες και ρεμπέτικες μελωδίες θα πλημμυρίσουν το χώρο. Ο Θωμάς Σουρόπουλος (κιθάρα, φωνή) και η Τζίνα Σοφαδίτη(φωνή) υπόσχονται όμορφες στιγμές με αγαπημένες ελληνικές δημιουργίες . Μαζί τους σε μια φιλική εμφάνιση η Ελένη Μπαμπά με τη λύρα της.

Παράλληλα, θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες εκθετήριο και πωλητήριο βιβλίων.

Σας περιμένουμε. Γιατί οι γειτονιές των Δυτικών είναι μια παρέα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου