Ακούστε μας Live





Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Χορογραφίες, χοροθέατρο, τραγούδια και νοηματική γλώσσα πρόσφεραν στο κοινό Θεοινάμακ & Σ.ΦΙ.Γ.Α.

Καλλιτεχνική σύμπραξη με ποιοτικά χαρακτηριστικά και αγάπη για δημιουργία!
 



Με αφορμή τα 2 "The poems Calendar 2020" του Θεοχάρη Βρεττού από τους Θεοινάμακ του Καλλιτεχνικού Πνευματικού Συλλόγου Αιγάλεω και τα 2 από τα 3 ημερολόγια του Σ.ΦΙ.Γ.Α. και την έκθεση φωτογραφίας αυτών, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του δημαρχείου Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε η ΣΥΜΠΡΑΞΗ των 2 συλλόγων με υπεύθυνους τον Θεοχάρη Βρεττό και την Εύα Χριστοδούλου αντίστοιχα.

Ο κόσμος που μας έκανε την τιμή και ήρθε είχε την ευκαιρία να δει την δουλειά των κοριτσιών της Ρυθμικής και της θεατρικής και χορευτικής ομάδας του καλλιτεχνικού πνευματικού συλλόγου Αιγάλεω... μία σύμπραξη δυνάμεων με χορογραφίες και χοροθέατρο , τραγούδια, και νοηματική γλώσσα σε σκηνοθεσία Θεοχάρη Βρεττού.
Το πρόγραμμα είχε 3 παρουσιάσεις του Σ.ΦΙ.Γ.Α. με χορογραφίες από το αγωνιστικό, επίλεκτων και ομαδικό τμήμα, 1 χορογραφία χοροθέατρο από τους ΘΕΟΙΑΝΑΜΑΚ και 3 συνθέσεις ( 2 εξ αυτών με τραγούδια με την φωνή της Σοφίας Σταυρίδη και στίχους του Θεοχάρη Βρεττού ) με σύμπραξη των 2 συλλόγων.
Τα σχόλια του κόσμου ήταν θετικά.
Μεγάλη μας χαρά και οι εκπλήξεις των 2 συλλόγων.
Ο μεν Σ.ΦΙ.Γ.Α. κέρασε τον κόσμο φαγητό, γλυκά και αναψυκτικά , οι δε ΘΕΟΙΝάΜΑΚ προσέφεραν από ένα δώρο σε ΟΛΟΥΣ τους παρευρισκόμενους.



  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : ΜΑΡΙΖΑ ΜΑΝΑΤΑΚΗ
  • ΗΧΟΣ – ΦΩΤΑ - ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ
  • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ :ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΙΡΗΝΗ 
  • ΝΤΑΓΚΟΥΛΗ
SPECIAL THANKS
ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WHANITA Kα ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΕΤΤΟ, ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΟΥΛΙΟΥ, ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΣΟΓΚΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΡΙΓΕΩΡΓΙΔΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΙΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙΝΑ ΣΑΡΛΑΝΗ.

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΡΟΥΤ ΤΟΡΟΣΙΑΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΑΦΕΚΑΣ

STARRING

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΜΠΑ
ΒΡΕΤΤΟΥ ΟΛΓΑ
(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ)
ΤΖΕΣΙΚΑ ΦΕΡΟ
ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΜΙΜΗ
ΝΑΝΤΙΑ ΤΣΟΓΚΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ ΚΑΙ
ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΟΥ Σ.ΦΙ.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου