Ακούστε μας Live





Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Οι The Morlocks Live στο Κύτταρο


To Κύτταρο, ακριβώς έναν χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό για άλλη μια μοναδική Morlock’s Experience.

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τους Morlocks το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, για άλλη μια μοναδική Morlock’s Experience.
Από το πρώτο τους Live το μακρινό 1984 στο L.A οπού το ίδιο βράδυ τους προσφέρθηκαν δυο συμβόλαια και την ηχογράφηση του πρώτου τους Lp λίγο αργότερα με σπασμένα όργανα (από συναυλία τους δυο ημέρες πριν), έως το τελευταίο τους LP. “BRING ON THE MESMERIC CONDITION” που σάρωσε στο σανίδι και στις κριτικές .. Oι Morlocks του θρυλικού Leighton Koizumi είναι η ολοζώντανη μετάφραση στην πράξη, του όρου.. Rock n Roll.
Με μια κινηματογραφική ιστορία την πλάτη, με σημαία το.. γνωστό ροκενρολ τρίπτυχο, και κομβικό σημείο το δημοσίευμα του γνωστού Spin Magazine που εν έτη 1999 διατυμπάνιζε τον θάνατο του Leighton (πολύ μακριά απ’ την αλήθεια..), αυτή η μπάντα δε σταμάτησε ποτέ να δίνει απαντήσεις στο«γήπεδο» με λαιβάρες ιδρώτα και βρώμικα γκαραζόγκαζα.
Εν έτη 2020, με μπροστάρη τον εμβληματικό frontman και «φωνή» της μπάντας από το πρώτο τους τραγούδι Leighton Koizumi, με έδρα πλέον το Ντύσελντορφ και ένα all star «fuzz masters» line up που τρομάζει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 21.00
Καλλιτέχνης: Morlocks
Χώρος: Κύτταρο Live Club, Ηπείρου 48
Σημεία Προπώλησης: viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Early birds), 15€ (προπώληση) 18€ (ταμείο)
Πληροφορίες Χώρου: κύτταρο live club, Ηπείρου 48, 21 0822 4134
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου