Ακούστε μας Live





Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δράκος των χρωμάτων της Άννας Σεβαστής Τζίμα και της ομάδας «Μορφές Έκφρασης»



Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ο Δράκος των χρωμάτων» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθανασίου Διάκου).


O «Δράκος των χρωμάτων» είναι μια διαδραστική, μουσική, παράσταση – παιχνίδι για παιδιά από 3 έως 6 ετών, όπου η διαφορετικότητα γίνεται ένας ύμνος στη ζωή!

Με πάνω από 5000 θεατές, ο «Δράκος των χρωμάτων» είναι μια ακόμα πετυχημένη μουσική παράσταση της Άννας Σεβαστής Τζίμα και της ομάδας «Μορφές Έκφρασης» που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τον ρυθμό και τις πολύ όμορφες μελωδίες της!


Τα χρώματα, η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και η χαρά της ζωής, συναντώνται σε μια παράσταση που σηκώνει κυριολεκτικά τα παιδιά από τις καρέκλες τους, κάνοντάς τα ενεργά μέλη της περιπέτειας και τα οδηγεί σ’ ένα απολαυστικό θεατρικό παιχνίδι!Μ’ ένα υπέροχο σκηνικό και με έναν Δράκο που χωράει στην «κοιλιά» του όλα τα παιδιά, η παράσταση αποτελεί ένα απολαυστικό θέαμα!

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Μια φορά κι έναν καιρό, ένας δράκος λιχούδης και πεινασμένος τριγυρνούσε στο πολύχρωμο δάσος… Μα με τόσα χρώματα γύρω του και τόσο που πεινούσε, δεν άντεξε και άνοιξε το στόμα και μιαμ, μιαμ, μιαμ έφαγε όλα τα χρώματα!Τι να κάνει ο καημένος αφού το κόκκινο τού θύμιζε μια τούρτα φράουλα, το κίτρινο μια γρανίτα λεμόνι και όλα μα όλα τα χρώματα τού θύμιζαν κάποιο νόστιμο γλυκό! Τι θα συμβεί όμως τώρα που ο κόσμος έμεινε χωρίς χρώματα;

Ηθικό δίδαγμα:

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι∙ υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικό χρώμα στο δέρμα τους, διαφορετικό ύψος, διαφορετικά κιλά, άνθρωποι που φοράνε γυαλιά, άνθρωποι που τρέχουν γρήγορα, άνθρωποι που περπατάνε με μπαστούνι, άνθρωποι που τραγουδάνε και άνθρωποι που φτιάχνουν διαστημόπλοια. Σε αυτή τη γη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό είναι που κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη!
Μια ευχάριστη έκπληξη:
Στο τέλος της παράστασης μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τα παιδιά, αφού ο Δράκος μας θα χορέψει μαζί τους στη γιορτή που θα οργανώσουν!


Η παράσταση
«Ο Δράκος των χρωμάτων» είναι η δεύτερη ενός κύκλου παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, κάθε μεσημέρι Κυριακής μέχρι και τον Απρίλιο, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πετρούπολης.
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (ενήλικοι), 5 ευρώ (παιδιά)
Προπώληση: ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου