Ακούστε μας Live





Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

"Η Αθήνα της μνήμης"




Ομιλία του Νίκου Βατόπουλου

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία" διοργανώνεται μια σειρά ανοιχτών δράσεων και ομιλιών, με στόχο τον εμπλουτισμό του περιεχόμενου, καθώς και τη γόνιμη διάδραση του με το κοινό των Αθηνών. Για πρώτη φορά οι δράσεις απευθύνονται όχι μόνο στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και στους γονείς των μαθητών και κατοίκους της πόλης της Αθήνας που ενδιαφέρονται γι’ αυτή και τη βιωσιμότητά της.
Η πρώτη ανοιχτή ομιλία με θέμα "Η Αθήνα της μνήμης" και εισηγητή τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Βατόπουλο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 18:00, στο κτήριο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ", στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων .

Ο Νίκος Βατόπουλος, "…ο τελευταίος αθηναιογράφος", όπως έχει χαρακτηριστεί, μας περιμένει σε μια φωτογραφική περιήγηση στην Αθήνα, σε ένα ταξίδι στον χρόνο με μεταβάσεις από την Αθήνα του τότε στην Αθήνα του σήμερα. Μέσα από μια βροχή ερεθισμάτων, θα περπατήσουμε νοητά από τον 19ο στον 21ο αιώνα αναζητώντας το κοινό νήμα της αστικής εμπειρίας.
 
Νίκος Βατόπουλος
 
 
Τεχνόπολις
Πειραιώς 100

19 Φεβρουαρίου 2020
18:00


Είσοδος ελεύθερη.
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου