Ακούστε μας Live





Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΙΝΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ



Από 27 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους
Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/PR02Pl6hBNE

Βραβεία:
  • Βραβείο Καλύτερων Ειδικών Εφέ στα Amanda Awards της Νορβηγικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
  • Βραβείο Καλύτερης Σκηνογραφίας στο φεστιβάλ Kosmorama στο Trondheim


 Η πιο διασκεδαστική παιδική περιπέτεια της χρονιάς!


Σύνοψη

Μαζί με τον τρομερό πειρατή Μαυροδόντη, θρύλο των επτά θαλασσών, ο μικρός Πίνκι μαζί με το κορίτσι του, την Ρέιβεν ξεκινούν μία συναρπαστική περιπέτεια προς το εξωτικό βασίλειο της Λάμα Ράμα όπου βρίσκεται κρυμμένος ο θρυλικός θησαυρός του Βασιλιά Ρούφους. Όμως ο Πίνκι έχει έναν τελείως διαφορετικό θησαυρό στο μυαλό του αφού αναζητά τον εξαφανισμένο πατέρα του.

Σχετικά




Γεννήθηκε πριν σχεδόν 30 χρόνια από τη φαντασία του ηθοποιού, συγγραφέα και μουσικού Terje Formoe ως χαρακτήρας μιας παιδικής παράστασης. Η αναπάντεχα τεράστια επιτυχία έκανε τον πειρατή Μαυροδόντη έναν από τους πιο αγαπητούς και διάσημους παιδικούς ήρωες της Νορβηγίας και όχι μόνο, με τις περιπέτειές του να γίνονται κόμικς, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια, θεατρικό μιούζικαλ, τηλεοπτική σειρά μέχρι και ολόκληρο θεματικό πάρκο!

Η ταινία είναι βασισμένη στο graphic novel “Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Κυνήγι του Θησαυρού του Σουλτάνου” και σηματοδοτεί την έναρξη ενός επικού live-action κινηματογραφικού franchise.

Το σενάριο έχει γράψει ο Lars Gudmestad του υποψήφιου για BAFTA, Headhunters, ενώ ο συν-σκηνοθέτης John Andreas Andersen μας έδωσε το πρόσφατο blockbuster The Quake.

Η πιο ακριβή παραγωγή οικογενειακής ταινίας της Νορβηγίας.

 

Σκηνοθεσία/Σενάριο: John Andreas Andersen, Lisa Marie Gamlem
Πρωταγωνιστές: Tuva Novotny, Jon Øigarden, Fridtjov Såheim, Anders Baasmo Christiansen, Pia Tjelta, Kyrre Haugen Sydness, Odd-Magnus Williamson, Geir Kolden, Nils Jørgen Kaalstad, Janne Formoe, Dag Håvard Engebråten, Andreas Cappelen, Vinjar Pettersen, Sofie Bjerke
Διάρκεια: 96'



Χώρα παραγωγής: Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο
Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου