Ακούστε μας Live





Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Το Museum of Illusions Athens, μπαίνει στο πνεύμα των Αποκριών και καλεί τους επισκέπτες στο καρναβάλι των ψευδαισθήσεων!



Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον κόσμο των ψευδαισθήσεων … και τις Απόκριες!

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων φοράει την μάσκα του και σε περιμένει να γιορτάσετε τις Απόκριες με μια αποκλειστική online προσφορά.

Μόνο 20 € για την είσοδο 2 ενηλίκων και 2 παιδιών (αρχική τιμή 24€) για την επίσκεψη σας έως και την Καθαρά Δευτέρα (2/3)!






Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 και αποτελεί τον πιο καινοτόμο χώρο στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας που βασίζεται στην εκπαίδευση και τη διασκέδαση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Tο πρώτο μουσείο άνοιξε στο Ζάγκρεμπ το 2015 και ακολούθησαν 18 πόλεις σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη έως τη Σαγκάη. Οι οφθαλμαπάτες δημιουργούν μία αξέχαστη βιωματική εμπειρία διασκέδασης που εξιτάρει τη φαντασία επισκεπτών κάθε ηλικίας.
Τo Moυσείο Ψευδαισθήσεων προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες, μέσα από τις 60 οπτικές και διαδραστικές ψευδαισθήσεις, «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο», «η ψευδαίσθηση της καρέκλας», «τα ολογράμματα», μεταξύ άλλων. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Αυτή η «παιχνιδιάρικη» εμπειρία έχει κλέψει τις καρδιές των επισκεπτών της πόλης και όποιος δεν είχε την ευκαιρία να το επισκεφτεί έχει σίγουρα δει φωτογραφίες μέσα από τα social media, όπου η ψευδαίσθηση εκτοξεύεται.
Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12) είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα και ενθουσιάζει όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό για σχολικές επισκέψεις, καθώς προσφέρει στους μαθητές μια εμπειρία μοναδική και εντελώς διαφορετική από τα άλλα μουσεία.

Μουσείο Ψευδαισθήσεων – Museum of Illusions Athens
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ.
Σάββατο - Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Αγοράστε στο viva.gr εισιτήριο για το μήνα που επιθυμείτε!
Το εισιτήριο προορίζεται για μία μοναδική εξαργύρωση εντός του μήνα που αναγράφεται.
Η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει προτεραιότητα για την είσοδό σας στο χώρο σε περίπτωση αυξημένης προσέλευσης.


Αγοράστε το εισιτήριο σας στο viva.gr με 10% έκπτωση: 
Ενήλικες: 9€ 8,10€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€ 5,40€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 24€ 21,60€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών) 

Διεύθυνση: Ερμού 119, 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

Όροι εισιτηρίων https://www.museumofillusions.gr/el/terms-conditions/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου