Ακούστε μας Live





Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από την Nikon για να περάσετε δημιουργικά την καραντίνα σας




Από την στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, οργανισμοί, εταιρείες και μουσεία προτείνουν ιδέες για το πώς να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας, τώρα που απαιτείται ατομική ευθύνη για να περιορίσετε την εξάπλωσή του.
Για όσους λοιπόν ψάχνετε καινούριες προκλήσεις ενώ βρίσκεστε στο σπίτι λόγω καραντίνας, η εταιρεία κολοσσός Nikon, σας προσφέρει δωρεάν online μαθήματα φωτογραφίας. 
Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε δέκα διαφορετικά βίντεο, διάρκειας από 15 λεπτά έως μία ώρα, στα οποία διδάσκουν επαγγελματίες φωτογράφοι. Υπό άλλες συνθήκες οι τιμές των μαθημάτων κυμαίνονται μεταξύ $15 και $50, αλλά για ολόκληρο τον Απρίλιο παρέχονται δωρεάν κάνοντας απλά Login εδώ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της: Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους καλλιτέχνες να παραμείνουν δημιουργικοί, αφοσιωμένοι στην δουλειά τους και να εξελίσσονται συνεχώς. Γι ‘αυτό τον λόγο, παρέχουμε δωρεάν όλα τα μαθήματα για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο. Ας βγούμε από αυτό ακόμα καλύτεροι…











ΠΗΓΗ: almaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου