Ακούστε μας Live





Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Δείτε on line το συγκλονιστικό “I, Daniel Blake” του Κεν Λόουτς




Η πολυβραβευμένη ταινία του Κεν Λόουτς, “I, Daniel Blake” καταγγέλλει τη διάλυση του κοινωνικού συστήματος και τις κοινωνικές αδικίες μέσα από τα μάτια ενός ανέργου.
O Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59άχρονος ξυλουργός από το Νιούκαστλ. Για πρώτη φορά έπειτα από ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο, θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει, όμως η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο.

Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.

Η ταινία του Κεν Λόουτς, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, καταγγέλλει τη διάλυση του κοινωνικού συστήματος και τις κοινωνικές αδικίες μέσα από τα μάτια ενός ανέργου.

Βραβεία: Χρυσός Φοίνικας, στο 69ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Βραβείο Κοινού, στο 64ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Βραβείο Κοινού, στο 70ό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λοκάρνο. Διάρκεια: 96′

Παίζουν: Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς, Ντίλαν Φίλιπ Μακίρναν, Σάρον Πέρσι, Νάταλι Αν Τζέιμσον, Κόλιν Κουμπς Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς Σενάριο: Πολ Λάβερτι Φωτογραφία: Ρόμπι Ράιαν Μουσική: Τζορτζ Φέντον

(Η ταινία θα είναι διαθέσιμη έως και 13/06/2020)

Δείτε την ταινία εδώ









ΠΗΓΗ: almaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου