Ακούστε μας Live





Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

One World: Taylor Swift, Celine Dion, Jennifer Lopez στη μεγαλύτερη online συναυλία της χρονιάς!




Η Taylor Swift, η Celine Dion και η Jennifer Lopez ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Lady Gaga και τον ΠΟΥ στη μεγαλύτερη συναυλία για τον κορονοϊό!

Η μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς για τον κορονοϊό, το One World: Together at Home της Lady Gaga σε συνεργασία με τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), μόλις έγινε ακόμα πιο μεγάλη! Λίγες μέρες πριν το show μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής αυτή τη στιγμή ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους.

Στο ήδη συναρπαστικό line up του live One World: Together at Home προστέθηκαν τα ονόματα των Taylor Swift, Jennifer Lopez, Celine Dion, Alicia Keys, Camila Cabello, Εllen DeGeneres, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Usher, ακόμα και η Βικτόρια Μπέκαμ!

Το show αυτό προβλέπεται να είναι το μουσικό γεγονός της χρονιάς, καθώς συμμετέχουν οι πιο διάσημοι μουσικοί, αλλά και οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του Χόλυγουντ από την Όπρα μέχρι και την Μπέκαμ! Όλοι αυτοί θα πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη online συναυλία, ώστε να μαζευτούν χρήματα για την καταπολέμηση του Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο.

one-world

One World: Together At Home με τη Lady Gaga, την Taylor Swift, 
την Celine Dion και πολλούς άλλους
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν θα είναι μία συνηθισμένη φιλανθρωπική συναυλία. Η Lady Gaga σκοπεύει να μαζέψει τα χρήματα πολύ πριν ξεκινήσει το live. «Όταν βγούμε στον αέρα, θέλω να έχετε αφήσει στην άκρη τα πορτοφόλια σας και να απολαύσετε το show» εξήγησε. Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να μαζέψει πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια!

Στην Ελλάδα η συναυλία θα προβληθεί το Σάββατο 18 Απριλίου, στις 3 το πρωί και μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε μία σειρά από πλατφόρμες, όπως είναι το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter.
Υπενθυμίζουμε ότι θα εμφανιστούν και οι: Έλτον Τζον, Πολ Μακάρτνεϊ, ο Στίβι Γουόντερ, ο Τζον Λέτζεντ, ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, o J Balvin, η Billie Eilish, η Lizzo, ο Αντρέα Μποτσέλλι, ο Maluma και πολλοί άλλοι.








ΠΗΓΗ: monopoli.gr





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου