Ακούστε μας Live





Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Απολαύστε παραστάσεις της διάσημης Όπερας του Παρισιού online




Μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της όπερας που πλέον θα μπορούν να παρακολουθήσουν εμβληματικές παραστάσεις της ιστορικής Όπερας του Παρισιού δωρεάν και online.

Άλλη μια σημαντική όπερα αποφάσισε να διαθέσει μερικές από τις σημαντικότερες παραστάσεις δωρεάν στο κοινό, ώστε να περάσουν πιο εύκολα οι μέρες του εγκλεισμού. Αυτή τη φορά, η θρυλική Εθνική Όπερα του Παρισιού (Opéra national de Paris), σε συνεργασία με την γαλλική ραδιοτηλεόραση, προσφέρει τις εμβληματικές της παραστάσεις δωρεάν και online σε όλο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της.

Αυτή τη στιγμή, η Όπερα του Παρισιού είναι φυσικά κλειστή, καθώς η γαλλική κυβέρνηση έχει επιβάλλει καθολική καραντίνα. Αυτό, όμως, δεν είναι απαραίτητα ένα κακό νέο για τους λάτρεις της όπερας. Με την πρωτοβουλία αυτή της όπερας (μια πρωτοβουλία που έχουν ήδη ακολουθήσει δεκάδες όπερες, θέατρα, μουσεία, πινακοθήκες κλπ) κοινό από όλο τον κόσμο θα μπορεί πλέον να παρακολουθήσει εμβληματικές παραστάσεις -που διαφορετικά ίσως να μην μπορούσε ποτέ να δει.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων:
Η Λίμνη των Κύκνων (2019): 30 Μαρτίου έως 5 Απριλίου Ο Κουρέας της Σεβίλλης (2014): 6 έως 12 Απριλίου Αφιέρωμα στον Jerome Robbins (2018): 13 έως 19 Απριλίου Σταχτοπούτα: 18 Απριλίου έως 19 Ιουνίου
Τα Παραμύθια του Χόφμαν
(2016): 20 έως 26 Απριλίου
Κάρμεν (2017): 27 Απριλίου έως 3 Μαϊου Κύκλος με Έξι Συμφωνίες του Τσαϊκόφσκι από την Ορχήστρα της Όπερας του Παρισιού: 17 Μαρτίου έως 3 Μαϊου

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου