Ακούστε μας Live





Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

«Παλέρμο Παλέρμο»: Δείτε την παράσταση της σπουδαίας χορογράφου Πίνα Μπάους online




To ίδρυμα της σπουδαίας Γερμανίδας χορογράφου, ανέβασε online και δωρεάν, την σπουδαία παράσταση «Παλέρμο Παλέρμο».

Το Ίδρυμα της σπουδαίας Γερμανίδας χορογράφου, Πίνα Μπάους, ανέβασε online την παράσταση Παλέρμο Παλέρμο, που αποτελεί μια από τις πιο σπουδαίες και χαρακτηριστικές παραστάσεις της. Με το Παλέρμο Παλέρμο είχε γιορτάσει τα 40 χρόνια λειτουργίας του το χοροθέατρο του Βούπερταλ,, στις επετειακές εκδηλώσεις του 2013, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατo της Πίνα Μπάους. Στο χοροθέατρο του Βούπερταλ, ήταν διευθύντρια μπαλέτου η Μπάους.

Η δημιουργία της παράστασης Παλέρμο Παλέρμο ήταν μια παραγγελία του δημάρχου της πρωτεύουσας της Σικελίας, για να γίνει ένα έργο εμπνευσμένο από την Πόλη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό, ζοφερό αλλά και αστείο, με έντονη διάθεση θρήνου. Η μαγνητοσκοπημένη παράσταση είναι παραγωγής του 1989 και είναι ψηφιακά επεξεργασμένη για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Συμμετέχουν οι: Mariko Aoyama, Anne Marie Benati, Matthias Burkert, Antonio Carallo, Daniel Condamines, Finola Cronin, Thomas Duchatelet, Barbara Hampel, Kyomi Ichida, Urs Kaufmann, Ed Kortlandt, Beatrice Libonati, Bernd Marszan, Dominique Mercy, Jan Minarik, Nazareth Panadero, Jean-Laurent Sasportes, Jürgen Schneidenbach, Julie Shanahan, Julie Anne Stanzak, Janusz Subicz, Quincella Swyningan, Francis Viet, Mark Alan Wilson.

Δείτε την παράσταση, δωρεάν, εδώ.













ΠΗΓΗ:  monopoli.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου