Ακούστε μας Live





Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

DREAMLORD - Ακούσαμε τον δίσκο τους "Disciples Of War"

DRΕΑMLORD Disciples Of War (No Remorse Records, 20 Δεκέμβριος 2019)





Ντεμπούτο άλμπουμ για τους Αθηναίους Dreamlord, που μετά από χρόνια δυσκολιών και εμποδίων, βρίσκουν επιτέλους τον δρόμο προς τα ηχεία μας μέσω του Disciples Of War που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Από την άλλη όμως φαίνεται πως αυτή η καθυστέρηση τους έκανε καλό, αφού το συγκρότημα κατάφερε να διοχετεύσει όλη την ενέργεια που συγκρατούσε μέσα του και τελικά να δημιουργήσει ένα άλμπουμ εξαιρετικά καλοπαιγμένο, με φουλ οργισμένες συνθέσεις, εμπνευσμένα riffs και με τα επιθετικά φωνητικά του Μπάμπη Παλαιογιώργου να φτύνουν τις λέξεις με τον τρόπο που δίδαξε ο James Hetfield μέχρι το And Justice For All, χωρίς όμως φυσικά να τους λείπει η προσωπικότητα.

Είναι φανερό άλλωστε πως οι

Είναι φανερό άλλωστε πως οι
DreamLord αγαπάνε πολύ τους Metallica των 4 πρώτων θρυλικών δίσκων κάτι που για μένα πιστώνεται ως άκρως θετικό.
Φυσικά δε λείπουν οι αναφορές στην ευρύτερη
Bay Area σκηνή και γενικότερα στο
παραδοσιακό αμερικανικό
metal, όπως και doom στιγμές διάσπαρτες σε διάφορα tracks, γεγονός που φανερώνει την προσπάθεια του συγκροτήματος να απορροφήσει τις ευρύτερες επιρροές του με στόχο την προσωπικότητα στον ήχο του.
Το Disciples Of War είναι ένας δίσκος που μας άρεσε πολύ, ένα άλμπουμ που έχει τα φόντα να σταθεί σε διεθνές επίπεδο και να ανεβάσει level τους Dreamlord. Αυτό το τελευταίο είναι αποδεδειγμένα μετά από αυτό το ντεμπούτο στα χέρια του συγκροτήματος...




OFFICIAL LINKS

Dreamlord - Blinded Eyes (official)

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου