Ακούστε μας Live





Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

HOT SUNDAY BLOOD - Ακούσαμε τον δίσκο τους "Kein Licht"


HOT SUNDAY BLOOD - “Kein Licht” (Snooky Records, 17 Δεκέμβριος 2019)



Οι Hot Sunday Blood μας έρχονται από τη γειτονική Ιταλία με ένα περίεργο μουσικό ύφος γεμάτο εντάσεις και βάρος. Έτσι φέτος μας φέρνουν το "Kein Licht" που θα συζητηθεί.

Σπανίζουν οι μπάντες με δικό τους στυλ, οι πιο πολλές απλά αντιγράφουν ή θυμίζουν έντονα συγκεκριμένες μπάντες. Εδώ οι Hot Sunday Blood φέρνουν ένα δικό τους trademark στον ήχο!

Όμορφα μπλεξίματα, ριψοκίνδυνα πειράματα, κι ένα κράμα alternative με heavy ήχους. Κομμάτια που δεν σε κουράζουν αλλά αντίθετα σου δημιουργούν ενδιαφέρον για το τι θα ακούσεις στη συνέχεια. Μπάντα με πολύ καλούς μουσικούς που χρησιμοποιούν απρόβλεπτα περάσματα και δεν υπακούουν σε συγκεκριμένους κανόνες και είδη.

Το "Kein Licht" μας δίνει κάτι σύγχρονο και ιδιαίτερο. Στοιχεία από τον ακραίο ήχο, το industrial και τη ιδιάζουσα ηχητική ταυτότητα του Marilyn Manson, κάνουν αυτή τη δουλειά τόσο αλλόκοτη και συνάμα τόσο ενδιαφέρουσα. Από την άλλη πλευρά, η εύπεπτη δημιουργικότητα μπαντών όπως οι Alice In Chains και οι Godsmack το κάνουν πολύ οικείο στο αυτί και προσιτό σαν άκουσμα.

Σε γενικές γραμμές το όραμα των Ιταλών είναι τόσο μπερδεμένο όσο η μουσική τους, αλλά χωρίς να φανεί κάποιος προπέτης ή επιπόλαιος ακούγοντας το, ίσως νιώσει πως αυτή είναι η αληθινή ταυτότητα των Hot Sunday Blood Η μπάντα έχει κάτι δικό της να πει και σίγουρα είναι πολύ καλά εκτελεσμένο και σχεδιασμένο.

(7,5/10)



Hot Sunday Blood - The Long Winter's Embrace




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου