Ακούστε μας Live





Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Αφήγηση παραμυθιών μετά…μουσικής, στο καταφύγιο Φλαμπούρι της Πάρνηθας




Καλοκαιράκι και για μια ακόμη χρονιά, έφτασε η χαρούμενη στιγμή της αφήγησης παραμυθιών. Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 6μμ το καταφύγιο Φλαμπούρι στην όμορφη Πάρνηθα μας υποδέχεται, για να μοιραστούμε τις ιστορίες μας, με αυτές που έχουν τα δέντρα να μας πουν, ακούγοντας το θρόισμα των φύλλων και τη μελωδία του ακορντεόν μέσα στο δάσος. Μαζί μας στο ταξίδι αυτό θα είναι τα Παραμυθοκαμώματα, η αφηγήτρια παραμυθιών Βιργινία Κοκκίνου, ενώ θα ντύσει μουσικά την αφήγηση η Νατάσα Ταπάκη.

Φλαμπούρι

Παραμύθια που μας ξεσηκώνουν και μας ταξιδεύουν στον κόσμο όπου όλα είναι δυνατά. Ιστορίες που μας κάνουν να γελάμε, αφήνοντας πάντα πίσω τους δόσεις αλήθειας για τη ζωή. Σας αρέσουν τα αινίγματα, γιατί τούτες οι ιστορίες θα σας ακονίσουν το μυαλό. Τι είναι άραγε αυτό το «πλατς» που ακούστηκε μια μέρα στο δάσος; Τι τάπωσε μονάχος του ο φτωχός μπαλωματής; Πως μπορεί ένας ράφτης με τρεις δραχμές τη μέρα να πληρώνει το παλιό χρέος, να τοκίζει χρήματα και να τρέφει οχτώ νοματαίους; Ο βασιλιάς θα κάνει κόρη ή γιο; Κι η μουσική; Ξέρετε μήπως πως ήρθε στη γη;
Κι αν τούτα τα αινίγματα δύσκολα σας φαίνονται πολύ, έχει κι άλλα το σακί… φτάνει στης Πάρνηθας να έρθετε τις πλαγιές και να απολαύσετε παραμύθια μετά μουσικής, γιατί η ζωή θέλει γιορτή. Προτείνετε να έχετε μαζί σας ψάθες, μαξιλαράκια, αιώρες και κάποια ζεστά ρούχα για τη δροσιά του δάσους, ώστε να είστε άνετα κατά τη διάρκεια της αφήγησης. Μόνοι σας ή με την παρέα σας, ελάτε στο δάσος για μια μαγική αφήγηση παραμυθιών με μουσική συνοδεία.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Σάββατο 20 Ιουνίου 6μμ
Καταφύγιο Φλαμπούρι, Πάρνηθα
Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ Η συμμετοχή περιλαμβάνει πεζοπορία, την αφήγηση παραμυθιών και 2 σουβλάκια καλαμάκια με ψωμάκια στο καταφύγιο.
Ηλικίες: για παιδιά από 6 ετών και ενήλικες

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

*Απαραίτητη η κατάθεση και η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής. Για κάθε άτομο (ενήλικα ή παιδί), πρέπει να συμπληρώσετε ξεχωριστή φόρμα συμμετοχής.









ΠΗΓΗ: monopoli.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου