Ακούστε μας Live





Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Όλα τα Drive-In σινεμά που θα λειτουργούν το καλοκαίρι στην Αθήνα




Συγκεντρώσαμε όλα τα Drive-In σινεμά που θα ανοίξουν τον Ιούνιο και θα λειτουργούν όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Η επιστροφή του Drive-In στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός! Όλο και περισσότεροι δήμοι αρχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση ανοίγματος ενός κινηματογράφου σε στυλ drive-in. Όταν ανοίξουν λοιπόν τα θερινά σινεμά, την 1η μέρα του Ιουνίου, θα αρχίσουν να λειτουργούν και τα πρώτα εναλλακτικά σινεμά, όπου παρακολουθείς την ταινία, ασφαλής, από το αμάξι σου. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα σινεμά drive-in που θα ανοίξουν τον Ιούνιο στην Αθήνα, ώστε να ομορφύνουν το καλοκαίρι μας και να μας γεμίσουν αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές.
«Άθενς Ντράιβ-Ιν»
Την αρχή έκανε το «Άθενς Ντράιβ-Ιν», το πρώτο εναλλακτικό σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει στην ελληνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τα θερινά σινεμά, την 1η μέρα του Ιουνίου. Δεν υπάρχουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για την οργάνωση, αλλά αναμένουμε καρτερικά για την ανακοίνωση του προγράμματος.



Θερινό Ντράιβ- Ιν Φεστιβάλ Γλυφάδας
svg%3E
Επόμενο σινεμά drive-in που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει, και μάλιστα θα δημιουργήσει και δικό του φεστιβάλ με ταινίες, είναι το  Θερινό Ντράιβ Ιν στην Γλυφάδα. Θα λειτουργεί στο Γκολφ Γλυφάδας, με δωρεάν είσοδο, ενώ αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του δήμου. Επίσης, θα προβάλλει τόσο κινηματογραφικές ταινίες, όσο και θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει».



Ντράιβ- Ιν στο Χαϊδάρι svg%3E
Ένα ακόμη drive-in σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει το καλοκαίρι, θα βρίσκεται στο Χαϊδάρι. Το συγκεκριμένο, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00, με την ταινία «Μαύρος Πάνθηρας» (Black Panther). Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, που μάλιστα κέρδισε 3 Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Το drive-in Χαϊδαρίου, θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους, τόσο για τους δημότες όσο και για κάθε πολίτη.


4o En Lefko Drive-In Cinema svg%3E
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, βραδιά με Drive-In σινεμά, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον λόφο του Λυκαβηττού. Θα προβάλλει την θρυλική γαλλική κωμωδία «Για όλα φταίει το γκαζόν» και για να την δεις, πρέπει να στείλεις μήνυμα στο κινητό. Μάθετε περισσότερα, εδώ.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου