Ακούστε μας Live





Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Γιάννης Αδάμος & Ροζ Πένες feat. Αθανασία Αλεξοπούλου - Βασκάνια



Βασκάνια
Γιάννης Αδάμος & Ροζ πένες
Ερμηνεύει η Αθανασία Αλεξοπούλου

 
Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός Γιάννης Αδάμος παρέα με το μουσικό σχήμα Ροζ πένες μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Βασκάνια».
Το τραγούδι ερμηνεύει η γυναικεία φωνή του σχήματος, Αθανασία Αλεξοπούλου, που μαγεύει τον ακροατή απ’ την πρώτη κιόλας νότα με την καθηλωτική της ερμηνεία, καθώς και τις εκπληκτικές φωνητικές ικανότητές της.
Το single συνοδεύεται από ένα υψηλής αισθητικής video clip που υπογράφει ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαγεωργίου, που μας ταξιδεύει στα καταπράσινα Άγραφα με πλάνα από την υπέροχη φύση του χωριού Καταφύγιο.

Δυναμικό, δροσερό και συνάμα νοσταλγικό, πρόκειται για ένα τραγούδι που θα ανατρέψει τα ελληνικά δεδομένα καθώς με το ιδιαίτερο ύφος του τραγουδοποιού και με την παραδοσιακή - λαϊκή ενορχήστρωση του σχήματος σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Ο τζουράς συναντά το βιολί και μας ταξιδεύουν στα λαϊκά μονοπάτια της παράδοσής μας. Το τουμπερλέκι αγκαλιάζει την ρεμπέτικη κιθάρα και μας φέρνουν πιο κοντά στις ρίζες  μας και τέλος το πιάνο αγκαλιάζεται με το μπάσο δημιουργώντας μια ξεσηκωτική μελωδία.
Στίχοι και μουσική υπογράφει ο Γιάννης Αδάμος, ο οποίος παίζει το τζουρά και πλαισιώνεται από τον Χρήστο Κολοβό στις κιθάρες, το Γιώργο Αγγελή στο βιολί, την Αθανασία Αλεξοπούλου στο πιάνο, το Γιώργο Ντίνα στο τουμπερλέκι, το  Γιώργο Σβεντζούρη  στο μπάσο. Η ενορχήστρωση έγινε από τις Ροζ Πένες.
Το single «Βασκάνια» είναι προάγγελος του επερχόμενου δίσκου από το Γιάννη Αδάμο και τις Ροζ Πένες, ο οποίος θα περιέχει ένα νέο κύκλο κεφάτων, ξεσηκωτικών τραγουδιών, με τίτλο «Κόσμε γλέντα!».



Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut Entertainment Label!!
Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι της Final Touch: http://bit.ly/finaltouch_subscribe



Βασκάνια

Γιάννης Αδάμος & Ροζ πένες

Ερμηνεία: Αθανασία Αλεξοπούλου
Στίχοι/μουσική: Γιάννης Αδάμος

Έπαιξαν οι μουσικοί:
κιθάρες: Χρήστος Κολοβός
πιάνο: Αθανασία Αλεξοπούλου
βιολί: Γιώργος Αγγέλης
κρουστά: Γιώργος Ντίνας
τζουράς: Γιάννης Αδάμος

Ηχογραφήσεις: studio Βουή
Μίξη-editing-mastering: Pink studio (Γιώργος Μίγκας)
Ενορχήστρωση: Ροζ πένες

Παραγωγή βίντεο: studio IRIS
Κάμερες: Γιάννης Παπαγεωργίου - Λάμπρος Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία/μοντάζ: Γιάννης Παπαγεωργίου

Από τον επερχόμενο κύκλο τραγουδιών ''ΚΟΣΜΕ ΓΛΕΝΤΑ!''

Γιάννης Αδάμος & Ροζ Πένες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου