Ακούστε μας Live





Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Artical – single “You Runaway” ft. Mark Boals από τον δίσκο “Forevermore”

 


Artical – single “You Runaway” ft. Mark Boals από τον δίσκο Forevermore”.

 

Οι Artical είναι μια μπάντα με έδρα την Ελλάδα και την Γερμανία και έχουν γίνει αναγνωρίσιμοι για τον Progressive / Neoclassical / Melodic Power Metal ήχο τους.
Δημιουργήθηκαν από τον Mike Dimareli (Guitar) τον Σεπτέμβριο του 2002, και κυκλοφόρησαν το πρώτο του ολοκληρωμένο και instrumental άλμπουμ δύο χρόνια μετά, με τον τίτλο «Fantasy» (2004).
Το 2007, σε συνεργασία με την εταιρεία Burning Star Records Label,  με τον Bob Katsionis (FIREWIND) σαν guest στα πλήκτρα και  με  τον Bill Aksiotis (φωνητικά), το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 2ο ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο «Horizon”.
Μετά την επιτυχή κυκλοφορία του «Horizon», το συγκρότημα προσέλκυσε την  προσοχή του θρυλικού Mark Boals (YNGWIE MALMSTEEN, RING OF FIRE, DOKKEN) που ηχογράφησε μαζί τους το τρίτο άλμπουμ «Illusion X» (2013).
Μετά από ένα διάλειμμα 6 ετών, ο Mike Dimareli (Κιθάρα), φέρνοντας στη μπάντα τους Angelos Gerogiannis (Πλήκτρα) και Giorgos Matzidis (τύμπανα), ενεργοποίησε ξανά  το συγκρότημα στην Αθήνα.

Το 2020, οι Artical επανενώθηκαν με τον Mark Boals και μαζί ηχογράφησαν το 4ο πλήρες άλμπουμ της μπάντας που ονομάζεται “Forevermore”!

 

Το “Forevermore” περιλαμβάνει 9 τραγούδια ανάμεσα στα οποία είναι και το You Runaway” 


Δείτε το βίντεο του τραγουδιού εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=ablQGVMKaKQ

 


 

Official links

FB: https://www.facebook.com/ArticaI/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCXL0MgbmXS2IjpClYDDQ7Tw

Apple Music: https://itunes.apple.com/us/artist/1531539854

BandCamp: https://articalgreece.bandcamp.com/releases

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου