Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

BILLY VASS - Ακούσαμε το νέο του single “Alexander the Great ”

BILLY VASS – “Alexander the Great ” (23 Μαρτίου 2020, Spider Music)



Σε μουσική ενός εξαιρετικού και φανερά σπουδαγμένου μουσικού, του Κώστα Γοντικάκη και σε στίχους του Κώστα Κατσανέβα, ο Billy Vass, frontman των Terra Incognita, ερμηνεύει την σύνθεση Alexander The Great που και μόνο από τον τίτλο περιττεύει να πούμε στο που αναφέρεται…

Η σύνθεση θα βρίσκεται στην επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Γοντικάκη και προσωπικά μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τον σεβασμό και τον επαγγελματισμό στην προσέγγιση του συγκεκριμένου ευαίσθητου και τεράστιου θέματος, αλλά πάνω απ όλα με την ειλικρινή έμπνευση που διαχέεται στα λεπτά που διαρκεί.

Επική διάθεση, συμφωνικός χαρακτήρας, σπουδαία ενορχηστρωτική δουλειά που δίνει κινηματογραφική διάσταση και κυρίως μια τρομερά εύστοχη επιλογή τραγουδιστή στο πρόσωπο του
Billy Vass, που έχοντας κατανοήσει πλήρως τον ρόλο που έχει αναλάβει, μας προσφέρει μια εντυπωσιακή έως και συγκινητική ερμηνεία, από αυτές που κάνουν την τρίχα να τεντώσει και να σε κατακλύσουν με  συναισθήματα υψηλού φρονήματος.

Δεν είναι πολλά αυτά που μπορείς να πει για μια και μόνο σύνθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι από μόνη της στέκει ως ένα μικρό αλλά ολοκληρωμένο έργο, κάτι σαν ένα εντυπωσιακό trailer μια πολυαναμενόμενης επικών διαστάσεων ταινίας που σε προτρέπει να βρίσκεσαι σε μια γλυκιά εγρήγορση για αυτό που ακολουθήσει.

Συγχαρητήρια σε δημιουργούς και εκτελεστές γιατί σίγουρα πέτυχαν αυτό τον σκοπό. Αναμένουμε την πλήρη ανάπτυξη του έργου λοιπόν στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Γοντικάκη.

Συγχαρητήρια σε δημιουργούς και εκτελεστές γιατί σίγουρα πέτυχαν αυτό τον σκοπό. Αναμένουμε την πλήρη ανάπτυξη του έργου λοιπόν στην ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Γοντικάκη.

Billy Vass | Alexander The Great | Official Audio Release©







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου