Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων με την αγαπημένη Martha Moreleón σε Latin Jazz ρυθμούς

¡Locos Por El Mambo!


Στον Κινηματογράφο Τριανόν
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και του Κινηματογράφου Τριανόν το καλοκαίρι, επανέρχονται με αποκριάτικη διάθεση, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 20:30, με μία συνάντηση της Big Band του δήμου Αθηναίων με την αγαπημένη Martha Moreleón σε Latin Jazz ρυθμούς.

Η Μartha Moreleón γεννήθηκε στο Μεξικό, όπου τραγούδησε από πολύ μικρή ηλικία. Εκεί σπούδασε κλασσικό τραγούδι και θέατρο. Έχει ερμηνεύσει πολλά είδη μουσικής όπως Jazz, παραδοσιακά Latin, Tango, Salsa, έντεχνα Ελληνικά κτλ.
Από την άφιξη της στην Ελλάδα έχει τραγουδήσει σε σημαντικές σκηνές όπως το Ηρώδειο, Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης σαν σολίστ κι έχει συνεργαστεί με τους Γιώργο Νταλάρα, Μαρία Φαραντούρη, Συμφωνική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων, Μάριο Στρόφαλη, Quinteto Tangarto και πολλούς άλλους.
Σήμερα συνεργάζεται με τους κορυφαίους εκπροσώπους της Jazz και της Latin μουσικής της Αθήνας.

  • Τραγούδι: Martha Moreleón
  • Κρουστά: Kiki Bu
  • Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Σάμι Αμίρης
Να σημειώσουμε ότι, με αφορμή την έξοδο της βραβευμένης ταινίας «Δολοφονικά αμαξίδια» στους κινηματογράφους σε διανομή Filmcenter Τριανόν, ο κινηματογράφος Τριανόν έχει τοποθετήσει αναβατόριο στη σκάλα της αίθουσας και έχει γίνει φιλικός και προσβάσιμος για τους ΑμεΑ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Κινηματογράφος Τριανόν:
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια), Τηλ.: 210 8215469
www.trianon.gr | leo@trianon.gr | Facebook: Τριανον



Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες ΟΠΑΝΔΑ στο facebook για να μαθαίνετε όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της Αποκριάς! @OpanAthens και @AthensCarnival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου