Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ - «Ανταρτοπόλεμος» - νέο single




Λίγες μόλις μέρες μετά το ολοκαίνουργιο "Σαν θάλασσα στη γυάλα" ο Δημήτρης Λιόλιος επιστρέφει με νέο τραγούδι αλλά και μία για τους περισσότερους ίσως, μη αναμενόμενη συνεργασία που πραγματικά εκπλήσει ευχάριστα.

Για τον Μιχάλη Παούρη  οι συστάσεις δεν χρειάζονται. Οι διεθνείς διακρίσεις του καθώς και οι συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της εγχώριας αλλά και παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Μίκης Θεοδωράκης,Μίμης Πλέσσας, Al Di Meola, Rosenberg Trio για να αναφέρουμε κάποια από αυτά, μιλούν από μόνα τους.

Η ατμόσφαιρα του τραγουδιού σκοτεινή, "φωτογραφίζοντας" έτσι την καθημερινότητα των ημερών μας ενώ o blues - rock ήχος του με την ερμηνεία του Δημήτρη, αγκαλιάζουν στην κυριολεξία το μοναδικό παίξιμο αλλά και το jazz ύφος του Μιχάλη Παούρη στο μπουζούκι.

Τους στίχους υπογράφει ο Γιώργος Δουλτσίνος και πραγματικά ακούγονται σαν ένα "μήνυμα" που έρχεται κατευθείαν από την ψυχή ενώ η μουσική είναι του Δημήτρη Λιόλιου.

Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος συνδυασμός καλλιτεχνών σε μια συνεργασία

πέρα από το προβλέψιμο.




Επισκεφτείτε τα επίσημα social media του Δημήτρη Λιόλιου
http://www.facebook.com/dlioliosofficial   http://www.youtube.com/user/WindLeod   https://twitter.com/dimitrisliolios   http://www.reverbnation.com/dimitrisliolios

Δείτε στο YouTube το βίντεο του τραγουδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου