Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Νέα κυκλοφορία.....WARRIOR PATH - άλμπουμ "Warrior Path".......από την SYMMETRIC Records!





 BAND:        WARRIOR PATH
ALBUM:     “Warrior Path”
CODE:       SYMREC007
GENRE:     Epic Heavy/Power Metal
RELEASE: March 1st 2019
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι Warrior Path δεν είναι άλλο ένα super-group, ούτε άλλο ένα single-man project που απλά διαθέτει κάποιους υψηλού προφίλ special guests ...
Αυτό το ντεμπούτο άλμπουμ είναι ο τελικός προορισμός και, ταυτόχρονα, η αρχή ενός λαμπρού μουσικού ταξιδιού για τον Έλληνα τραγουδοποιό / κιθαρίστα Ανδρέα Σινάνογλου.

Ο Ανδρέας, μαζί με τον παραγωγό και μουσικό Bob Katsionis (Firewind / Outloud / Serious Black) και έναν από τους καλύτερους και ανερχόμενους τραγουδιστές της Ευρώπης Γιάννη Παπαδόπουλο, δημιούργησε ένα αλμπουμ ορόσημο τόσο γι 'αυτόν όσο και για το είδος του Epic / Power Heavy Metal.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Bob Katsionis:

"Στην πρώτη μας συνάντηση στο στούντιο μου, ζήτησα από τον Αντρέα να φέρει οποιαδήποτε demos, πρόβα ή ένα  Cubase / Guitar Pro project είχε. Μου είπε: "Bob, έχω όλο το άλμπουμ στο κεφάλι μου από τότε που ήμουν 18 χρονών. Δεν έχω καταγράψει ποτέ τίποτα και όποιος προσπάθησε να με βοηθήσει, απέτυχε. Ξέρω ακριβώς πώς θέλω να ακούγεται αυτό το άλμπουμ και - για περίεργο λόγο - είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχεις".
Στη συνέχεια πήρε μία από τις ακουστικές μου κιθάρες και άρχισε να παίζει και να τραγουδά. Δεν σταμάτησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Όλα τα τραγούδια, ένα προς ένα, περνούσαν από μπροστά μου περιμένοντας να γίνουν πραγματικότητα. Τρεις ώρες αργότερα, ολοκληρώσαμε το πρώτο demo και τότε και οι δύο ήξερα ότι θα ήταν χαρά μας να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε ένα σπουδαίο δίσκο».

Μετά την ηχογράφηση της μουσικής από τον Andreas (Guitars), τον Dave Rundle (Drums) και τον Bob (Bass / Keyboards & σόλο κιθάρες), ήρθε η ώρα να βρεθεί η φωνή που θα μπορούσε να τραγουδήσει αυτή την υπέροχη επική ιστορία.

"Ο Αντρέας ήταν ευθείς και απλός", λέει ο Bob Katsionis"Μου είπε ότι υπάρχει μόνο ένας τραγουδιστής εκεί έξω που θα ήθελε πραγματικά να έχει στο άλμπουμ του και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Παπαδόπουλο των Beast In Black, καθώς πίστευε ότι έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει σε ένα ακόμα δυναμικό και old school τρόπο από ό, τι συνηθίζαμε να τον ακούμε. Μερικά e-mails αργότερα, η συμφωνία είχε κλείσει".

Ο Γιάννης ηχογράφησε ολόκληρο το άλμπουμ στο προσωπικό του στούντιο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο Bob έκανε το mix και ο Νάσος Νομικός το master στην VU Productions, στον Πειραιά, επιτυγχάνοντας έναν ήχο που παραπέμπει στις παραγωγές της δεκαετίας του '80 αλλά αφήνοντας εκτός την ρετρό ατμόσφαιρα και τα ψεύτικα underground vibes καθώς είναι κρυστάλλινο, ισχυρό και άρτια εκτελεσμένο τεχνικά.

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος με διάρκεια πάνω από μία ώρα, περιέχει 10 Heavy-Power-Melodic ύμνους που διηγούνται  διαφορετικές ιστορίες για τον Πόλεμο, τους Πειρατές και  Πολεμιστές, που μπορούν όλες να έχουν μια αλληγορική προσέγγιση στους προσωπικούς αγώνες της σύγχρονης εποχής.

Το artwork του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον Βούλγαρο καλλιτέχνη Δημήτρη Νικόλοφ (Ross The BossSacral RageWisdoom και άλλα) υπό την καθοδήγηση των απαιτήσεων του Ανδρέα.

Το "Warrior Path" θα είναι διαθέσιμο μέσω της Symmetric Records την 1η Μαρτίου 2019 σε πολυτελές γυαλιστερό digipak + booklet έκδοση μέσω της σελίδας Bandcamp της Symmetric Records και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.




1.      Riders Of The Dragons (7:11)
2.      The Hunter (5:55)
3.      A Sinnersworld (3:39)
4.      Stormbringers (3:57)
5.      Black Night (8:18)
6.      The Path Of The Warrior (10:02)
7.      Fight For Your Life (3:54)
8.      Mighty Pirates (6:30)
9.      Dying Bird Of Prey (6:21)
10.  Valhalla I'm Coming (6:23)

All Music & Lyrics by Andreas Sinanoglou
Produced & Mixed by Bob Katsionis
Recorded at Sound Symmetry Studio, Athens. Greece
Drums recorded at Dave's Studio, Athems, Greece
Mastered by Nasos Nomikos at VU Productions, Piraeus, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου