Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Eurovision Home Concerts: Tο πρώτο επεισόδιο της Eurovision με 4 πρώην διαγωνιζόμενους




Την Παρασκευή 3 Απριλίου, έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της νέας διαδικτυακής εκπομπής “Eurovision Home Concerts” που προβάλλεται στο YouTube. Στο επεισόδιο εμφανίστηκαν οι Ryan O’Shaughnessy (Ιρλανδία, 2018), Rasmussen (Δανία, 2018), Tamara Todevska (Βόρεια Μακεδονία, 2019) και Slavko Kalezic (Μαυροβούνιο, 2017).
Κάθε επεισόδιο του “Eurovision Home Concerts” θα παρουσιάζει πολλούς καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει στην Eurovision με την πάροδο των χρόνων, συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνών από το διαγωνισμό του 2020 που εντέλει δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Κάθε καλλιτέχνης θα ερμηνεύει το δικό του τραγούδι και μια διασκευή κάποιας άλλης επιτυχίας της Eurovision.

Οι συναυλίες του “Eurovision Home” θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή στις 17:00 CEST στο επίσημο κανάλι YouTube του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. 

Στο πρώτο επεισόδιο…
Ο Ryan O’Shaugnessy ερμηνεύει το τραγούδι “Together” με το οποίο εκπροσώπησε την Ιρλανδία το 2018 (16η θέση) και το “Think About Things” (Ισλανδία, 2020) των Daði og Gagnamagnið.

Ο Rasmussen, παρουσιάζει μια live εκδοχή του τραγουδιού του “Higher Ground” (Δανία, 2018/9η θέση), καθώς και τη διασκευή του “Only Teardrops” της Emmelie de Forest που έφερε την 1η θέση για τη Δανία το 2013.

Η Tamara Todevska εκπροσώπησε τη Βόρεια Μακεδονία το 2019 και κέρδισε την κριτική επιτροπή. Θα τραγουδήσει το “Proud” (7η θέση) καθώς και μια διασκευή του “Soldi”, με το οποίο ο Mahmood έφτασε στην 2η θέση το 2019 εκπροσωπώντας την Ιταλία.

Ο Slavko Kalezic ερμηνεύει το τραγούδι “Space” με το οποίο εκπροσώπησε το Μαυροβούνιο το 2017 φτάνοντας στην 16η θέση του 1ου ημιτελικού χωρίς να εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό και μια διασκευή του “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα (Κύπρος, 2018/2η θέση).


Δείτε τα εδώ.










ΠΗΓΗ: almaradio.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου