Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

BEND FOR ELEVEN - Ακούσαμε τον δίσκο τους "Rebel day"

BEND FOR ELEVEN – “Rebel day” (self-released, 16 Μαρτίου 2020)





Το “Rebel Day” είναι  η δεύτερη δουλειά των Ελλήνων Bend For Eleven με μια διάθεση για να αναγνωριστούν και να δώσουν πόνο σε μια σκηνή τόσο ποικίλη και τόσο όμορφη, σαν τη δική μας.
Με αμερικανοπρεπείς και καταβολές και στοιχεία ονομάτων που χαίρουν άκρας αγάπης από τους Έλληνες, όπως οι Monster Magnet και οι Fu Manchu, το γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη παίζει μεταξύ του alternative, stoner και heavy στοιχείου. Αρκετά δυνατό και θορυβώδες όπως κάθε επαναστατικό σε αυτή τη ζωή, το εν λόγω άλμπουμ σε κερδίζει απευθείας, ενώ για τους παλιομοδίτες δε λείπουν και πινελιές που φέρνουν στο μυαλό πιο light Black Sabbath και Deep Purple.
Αν επιχειρήσουμε να ξεχωρίσουμε κάποια τραγούδια, σίγουρα θα ήταν το ομώνυνο “Rebel day” καθώς και τα “My inner sight” και “Evelyn”, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι τα υπόλοιπα τραγούδια υστερούν. Όλα έχουν συνοχή, και παίζουν τον δικό τους ρόλο στο άλμπουμ.
Το Rebel Day αξίζει προσοχής και θα κάνει τον κάθε ακροατή να διασκεδάσει με το παραπάνω, ενώ και οι ίδιοι Bend For Eleven θα καταφέρουν να κερδίσουν παραπάνω έδαφος με αυτή τη δουλειά.
O δίσκος περιέχει 9 τραγούδια και μπορείτε να τον βρείτε στο bandcamp, στο soundcloud και στο spotify.

Official links

MY INNER SIGHT (OFFICIAL VIDEO CLIP – EDITED VERSION)

EVELYN – OFFICIAL VIDEO CLIP
REBEL DAY – BINTEO
REVENGE
AGGRESSIVE ILLUSIONS
WASTED





x

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου