Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

SENSE OF FEAR – νέο single “Molten Core” … + Live Session at TV WAR / MAD TV - VIDEOSENSE OF FEAR – νέο single “Molten Core” … + Live Session at TV WAR / MAD TV - VIDEO

Οι Sense of Fear είναι ένα από τα παλαιότερα heavy metal συγκροτήματα της Βόρειας Ελλάδας εν ενεργεία, μιας και ξεκίνησαν να παίζουν το έτος 1998, στην πόλη της Κοζάνης. Μουσικά κινούνται στα Heavy μονοπάτια του Metal, με ρίζες στην παραγωγικότατη δεκαετία του '80. Ακολουθούν μια επιθετική γραμμή στο παίξιμό τους και μέσα σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει το δικό τους μουσικό ύφος με μοντέρνα στοιχεία και μελωδίες, αποσπώντας χαρακτηρισμούς ως ένα είδος DarkAggressiveHeavy Metal με thrash και power στοιχεία.
Η μπάντα πέρασε από πολλές αλλαγές στο line up της, αλλά το  πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε, και την Άνοιξη του 2013, μπήκαν αμέσως στο studio για την ηχογράφηση του ομώνυμου EP τους, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Το 2018 υπογράφουν με την Ιταλική Rockshots Records και κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο full length album τους με τον τίτλο "As the Ages passing by".

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι Molten Core”.

 
Δείτε το Live Session at TV WAR / MAD TV – VIDEO εδώ
Sense of Fear at TV WAR / Metal Hammer Greece / MAD TV Live sessions, 19/07/2020.
Mixed at Underground Studios, Athens, GR by Jimmy Katsaros
Video Production by John Kaimakamis & The Nightwatchers


Official links
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου