Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Προβολή Δύο Ταινιών στο «Σινέ Πετρούπολις» από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020


Δείτε σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου την ταινία «Jojo Rabbit» στο «Σινέ Πετρούπολις». Η ταινία θα προβάλλεται έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ο δεκάχρονος Τζότζο, αφοσιωμένο μέλος της ναζιστικής νεολαίας, λαμβάνει καθημερινά συμβουλές και ενθάρρυνση από έναν επινοημένο φίλο. Τίποτα το παράξενο δηλαδή, με τη μικρή λεπτομέρεια ότι ο κατά φαντασία φίλος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ!
Ο Τζότζο, που απέκτησε το παρατσούκλι του όταν αρνήθηκε να θανατώσει ένα κουνέλι, σε μια πρώτη υπόνοια ότι υπάρχει και ευαισθησία κάτω από τη φωνακλάδικη επιφάνεια αγριάδας, θα δει την πίστη του στα ιδανικά της αρίας φυλής να δοκιμάζεται για τα καλά, όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του κρύβει μια νεαρή Εβραιοπούλα στη σοφίτα του σπιτιού τους. Μια γενναία στη σύλληψη και άρτια στην εκτέλεση σάτιρα, που ορθώνει ανάστημα απέναντι στο μίσος και την άγνοια, θεμέλιους λίθους κάθε πλύσης εγκεφάλου.

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/1zfbsLZFeYY

Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cinepetroupolis.gr/p/jojo-rabbit.html

Δείτε επίσης σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου την ταινία «Δυστυχώς απουσιάζατε» στο «Σινέ Πετρούπολις». Η ταινία θα προβάλλεται έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 22:30.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
O Ρίκι, η Αμπι και τα δύο τους παιδιά ζουν στο Νιουκάσλ. Είναι μια δεμένη οικογένεια και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Ο Ρίκι αλλάζει δουλειές, ενώ η Αμπι που αγαπά τη δική της, προσέχει ηλικιωμένους. Παρόλο που δουλεύουν όλο και περισσότερες ώρες, όλο και πιο σκληρά, συνειδητοποιούν ότι ποτέ δε θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όταν προκύπτει μια χρυσή ευκαιρία, η Αμπι πουλάει το αυτοκίνητο της και ο Ρίκι αγοράζει ένα ολοκαίνουριο φορτηγάκι για να δουλέψει ως αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. O μοντέρνος κόσμος έχει τις επιπτώσεις του σε αυτές τις τέσσερις ψυχές μέσα στην ίδια τους την κουζίνα.

Δείτε το trailer της ταινίας ΕΔΩ: https://youtu.be/DyHDKX-Jqm0

Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.cinepetroupolis.gr/p/sorry-we-missed-you.html

Σεβόμαστε τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών και Πάμε Θερινό με Ασφάλεια, Θετική Διάθεση και Αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου