Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ολη η Ελλάδα Αγκαλιά - ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

“Ολη η Ελλάδα Αγκαλιά”

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

ώρα έναρξης: 21.00

Νίκος Ζωιδάκης
  Γιάννης Καψάλης
 Ματθαίος Τσαχουρίδης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία μοναδική και μεγαλειώδης συναυλία θα λάβει χώρα στο «Κατράκειο» θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9 το βράδυ. Ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα, από τον Πόντο μέχρι την Κρήτη και την Ήπειρο, αγκαλιάζει τις μουσικές μας παραδόσεις.


Ο Γιάννης Καψάλης είναι σπουδαίος ερμηνευτής της Ηπειρώτικης και δημοτικής μουσικής και γόνος παραδοσιακής μουσικής οικογένειας από τη Ζίτσα της Ηπείρου. Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, κατάγεται από τη Βέροια Ημαθίας και είναι Διδάκτωρ Μουσικής Πρακτικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου με διεθνή παρουσία στην ερμηνεία και εκτέλεση της ποντιακής λύρας.

Ο Νίκος Ζωιδάκης, κατάγεται από την Κίσσαμο Χανίων και είναι ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές της Κρητικής μουσικής. Και οι τρεις ερμηνευτές, γνώστες της μουσικής παράδοσης από την οποία προέρχονται και εκπροσωπούν, συναντούνται μουσικά με την ποντιακή και κρητική λύρα και το κλαρίνο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία και μοναδική συναυλία με τίτλο: «Όλη η Ελλάδα Αγκαλιά»


Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης εκπροσωπώντας τον Πόντο, ο Νίκος Ζωϊδάκης εκπροσωπώντας την Κρήτη και ο Γιάννης Καψάλης εκπροσωπώντας την Ήπειρο, μαζί με μια πολυμελή ορχήστρα πλαισιωμένη από σπουδαίους χορευτές, παρουσιάζουν μία παράσταση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Νίκαια, 184 51
(χάρτης)

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
ώρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€ στην προπώληση
18€ την ημέρα της συναυλίας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
- TICKET SERVICES
τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
- PUBLIC
Όλες οι αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανα εισιτήριο

E-TICKET
Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF και να τα εκτυπώσετε, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
NEW ENTERTAINMENT AMKΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ: 996888857
ΔΟΥ: Α' ΑΘΗΝΩΝ
Έδρα: Θεμιστοκλεους 1 & Πανεπιστημίου Τ. Κ. 10677

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου