Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Φταίω εγώ για όλα


Μαμαγγίρα - Φταίω εγώ για όλα | Νέο Digital Single από την Ματθίλδη Μαγγίρα

Η InSideOut music web promotion με χαρά ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με την Ματθίλδη Μαγγίρα. Μια πλουραλιστική καλλιτεχνική προσωπικότητα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική και μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Η μακρόχρονη πορεία της, είναι γεμάτη με πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές, θεατρικές, κινηματογραφικές και δισκογραφικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς και καλλιτέχνες στα μεγαλύτερα θέατρα, μουσικές σκηνές, Clubs, Bars, και παρουσία στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού.

Σήμερα έχοντας στις αποσκευές της όλες εκείνες τις εμπειρίες που χρειάζεται, με μια σπάνια τραγουδιστική ωριμότητα, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ελληνικά, το πολυαγαπημένο “Put The Blame On Mame”, από την κινηματογραφική ταινία “Gilda” της μεγάλης ντίβας Rita Hayworth.

Προκειται για το το νέο της Digital Single, ΜΑΜΑΓΓΙΡΑ – «Φταίω εγώ για όλα», μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, μια ευρηματική διασκευή δια χειρός Γιάννη Σκουλά. 

Θέλοντας να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο την καλλιτεχνική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας, καυτηριάζει με το δικό της μοναδικό, σαφώς σατυρικό τρόπο, τις δύσκολες εποχές που όλοι περνάμε, ελπίζοντας να αγαπηθεί το τραγούδι το ίδιο και από το κοινό.


Ακούστε το εδώ: https://youtu.be/KlWCSqkPiTs

 

 

 

 

 

ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ ΒΙΟ


Οι συστάσεις για τη Ματθίλδη Μαγγίρα είναι περιττές. Ωστόσο, από τις πολυποίκιλες σπουδές της, ξεχωρίζουν αυτές της υποκριτικής τέχνης στο «Αμφιθέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου και της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ με την ειδικότητα της Πολιτικού Μηχανικού Δομικών Έργων αλλά και η αδιάλειπτη παρακολούθηση μαθημάτων τραγουδιού με καθηγητή τον καταξιωμένο vocal Coach Γιάννη Σκουλά. Η λαμπρή πορεία της στο θέατρο ξεκινά από την αρχαία τραγωδία, περνά από τα κλασικά έργα και φτάνει μέχρι και τη μοντέρνα κωμωδία.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

1992 «Προμηθέας Δεσμώτης» Αισχύλου από το «Αμφιθέατρο» Σπ. Ευαγγελάτου

1996 «Όνειρο Θερινής Νυκτός» Σαίξπηρ, στο θέατρο κολλεγίου Αθηνών, σκην. Κ.  Αρζόγλου

1997 – 98 – 99 «Η Κυριακή των Παπουτσιών» του Λ. Λαζόπουλου

1999 – 2000 «Σεσουάρ για δολοφόνους» των B. Jordan – M. Abra, στο Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ, σκην. Κ. Αρβανιτάκη

2008 – 2009 «Hοllywood» στο STARZ με το Σάκη Ρουβά

2017 – 18 «Φιάκας» του Δ. Μισιτζή για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας σε σκηνοθεσία Φ. Σοφιανού

Η παρουσία της τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη δημιουργεί πάντοτε αίσθηση καθώς ξεδιπλώνει κάθε φορά το πολύπλευρο ταλέντο της.

Μερικές από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο:

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

1992 – 93 «Μικρομεσαίοι», σκην. Γ. Δαλιανίδης (MEGA)

1993 – 99 «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του Λ. Λαζόπουλου (MEGA)

2007 – 2008 «Μαρία η άσχημη» των Τ. Φράγκου – Ρ. Ρήγα (MEGA)

2007 «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (ΑΝΤ1)

200 «Παρουσίαση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης» (ΝΕΤ)

2008 Eurovision (NET)

2010 «Dancing with the stars» finalist (ΑΝΤ1)

2016 «Your Face Sounds Familiar 3» Finalist (ANT1)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Εφάπαξ» του Ν. Ζαπατίνα, ταινία μεγάλου μήκους

«Γαμήλιο πάρτυ» της Χριστίνας Κρόκος σε σενάριο Ιφιγένειας Κοτσώνη

«Ευτυχία»” του Α. Φρατζή 2019 σε σενάριο Κατερίνας Μπέη

Το τραγούδι «Φταίω εγώ για όλα» είναι η τέταρτη κατά σειρά δισκογραφική πρόταση της Ματθίλδης Μαγγίρα η οποία μας αποδεικνύει για άλλη μία φορά, ότι δεν σταματά ποτέ να ανεβάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας όσον αφορά στην προσωπικότητα και την καλλιτεχνική της πορεία.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου