Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

DARK PHANTOM – νέο single “Courtship Of Death”.




Courtship Of Death 

(Δείτε το lyric video εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=O-td0gAOuCE 

 

Η ιδέα για την δημιουργία των Dark Phantom ξεκίνησε στο Κιρκούκ του Ιράκ στα τέλη του 2007. Η βασική ιδέα του σχήματος ήταν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους πάνω στη δυτική μουσική, να εκφράσουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στην πόλη τους, και να τις εξηγήσουν σε όλον τον κόσμο. Όμως τα πράγματα δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν λόγω της κακής κατάστασης στο Ιράκ, γεγονός που οδήγησε σε αναβολή των εξελίξεων και σε μια περίοδο αδρανοποίησης του σχήματος, για την ασφάλειά τους. 

  

Το 2008, το συγκρότημα μπόρεσε να ξεκινήσει ξανά και άρχισε τις πρόβες παρ' όλους τους κινδύνους.  

Το 2009, το συγκρότημα κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του μουσική, ξεκινώντας να γράφει τα πρώτα τραγούδια του μετά από πολλούς μήνες σε πρόβες.  

Το 2011, το συγκρότημα έπαιξε την πρώτη του συναυλία στην πόλη του Κιρκούκ και τότε συνέβη κάτι πραγματικά απρόβλεπτο. Παρότι οι συνθήκες παρέμεναν ίδιες (συχνή επιθετικότητα, «νόμοι» κατά της metal μουσικής κ.λπ.) ένα πλήθος κόσμου ήρθε για να τους δει και τα νέα για το γεγονός συγκλόνισαν τη μικρή πόλη. 

Μετά από πολλή ζήτηση από τους fans στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook για μια δεύτερη συναυλία, το 2011 οι Dark Phantom ήταν έτοιμοι να την πραγματοποιήσουν, αλλά υπήρξε μια άλλη κατάσταση που το έκανε αδύνατο. Οι τρομοκρατικές ομάδες και οι σύμμαχοί τους άρχισαν να απειλούν ότι θα κλείσουν όλες τις σελίδες του συγκροτήματος στο διαδίκτυο και το συγκρότημα προειδοποιήθηκε και πάλι να σταματήσει τις δραστηριότητές του, διαφορετικά... 

Και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Dark Phantom ολοκλήρωσαν το 1ο άλμπουμ τους (με τίτλο "Nation of Dogs"), το οποίο στα μάτια της μπάντας και των fans τους είχε απόλυτη επιτυχία.  

Αυτήν την εποχή οι Dark Phantom ταξιδεύουν για να συναντηθούν και να κάνουν πρόβες, για το όνειρό τους και για να δημιουργήσουν τη μουσική τους. 

 

Τώρα κυκλοφορούν το νέο τους single με τίτλο  Courtship Of Death 

 

Official links 

https://www.instagram.com/dark_phantom_band 

https://darkphantom.bandcamp.com/ 

https://www.youtube.com/user/666darkphantom666 

Dark Phantom - Nation Of Dogs [Official Music Video] 

https://www.youtube.com/watch?v=b33thPE-lb8 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου