Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται - Οι PERFECT MESS μιλούν στο Nlp Radio

 

Έχετε κυκλοφορήσει ένα νέο πολύ δυνατό άλμπουμ με τίτλο “Breathe” . Μιλήστε μου γι΄αυτό.

Το νέο μας άλμπουμ θεωρούμε ότι είναι μια πολύ ώριμη δουλειά σμιλεμένη σε κάθε της λεπτομέρεια τόσο στο στούντιο ,όσο και κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων και του mixing. Δοκιμαστήκαμε αρκετά αλλά το αποτέλεσμα μας αντάμειψε όπως ελπίζουμε και το κοινό. Προβάλουμε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και τη κοινωνική αλλοτρίωση, αλλά και προσωπικά, βιωματικά. Είναι το παιδί μιας δύσκολης παγκόσμιας συγκυρίας της οποίας και εμείς υπήρξαμε θιασώτες. Το Breath είναι η ανάσα που πήραμε μέσα από ότι έχει συμβεί τα τελευταία 3 χρόνια και το ίδιο θα θέλαμε να νιώσουν και όσοι ακούσουν το δίσκο.

 

 

Κυκλοφόρησε από την Spider Music. Σας έδωσε μια έξτρα προώθηση η συνεργασία σας μαζί της;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συμπεράνουμε κάτι τέτοιο.

 

 Σας αρέσει να δοκιμάζεστε σε νέα ήδη μουσικής;

Σίγουρα ναι αλλά υπό το πρίσμα του ότι θα το μετασχηματίσουμε σε κάτι που θα είναι στα μέτρα μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποτέ ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε τραπ για παράδειγμα. Εμείς είμαστε μια Αγγλόφωνη ροκ μπάντα.

 

Έχετε συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής; Ποια συνεργασία έχετε ξεχωρίσει;

Έχουμε μοιραστεί τη σκηνή με πολλά Αγγλόφωνα ελληνικά γκρουπ. Από του Nightstalker ,Planet of Zeus ,1000Mods με διεθνή αναγνωρισιμότητα για παράδειγμα ,αλλά και πολλές άλλες μπάντες από Πάτρα ,βόλο, Αθήνα κλπ ,με μια ή δύο δισκογραφικές δουλειές όπως και εμείς. Έχουμε εμφανιστεί και στο Chania Rock Fest  την ίδια μέρα με τους Σουηδούς H.E.A.T και με τους τεράστιους Πορτογάλους Moonspell στο ίδιο σανίδι. Ειλικρινά είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια συνεργασία μιας και όλοι τους είναι εξαιρετικοί μουσικοί και προσωπικότητες.

 

Spider Music. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Χτυπήσαμε την πόρτα της Spider Music είναι η αλήθεια και αυτή με τη σειρά της μας καλοδέχτηκε. Είχαμε κάνει μια έρευνα σχετικά με το background ,τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση της ,οπότε εντελώς φυσιολογικά μας προέκυψε, με το που ολοκληρώθηκε το νέο μας άλμπουμ ,να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Τα υπόλοιπα πλέον είναι ιστορία. Η συνεργασία μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

Καταφέρνετε να ξεχωρίζετε σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Τελικά η καλή δουλειά και η διάρκεια ανταμείβεται;

Θεωρούμε πως ναι. Πρωτίστως απέναντι στους εαυτούς μας εφόσον ο πήχης υψώνεται ακόμα πιο ψηλά. Αισθανόμαστε ότι το οφείλουμε και στους οπαδούς μας που μας ακολουθούν και πιστεύουν σε μας. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται με διάρκεια ξεπερνώντας τις δυσκολίες ακόμα και τις οικονομικές.


 

Πώς διαχειρίζονται την εικόνα τους στα social media οι perfect mess;

Επειδή ζούμε στην εποχή της εικόνας ,επεξεργαζόμαστε και φιλτράρουμε την πληροφορία όσον αφορά τη διαχείριση της εικόνας μεγάλων μπαντών στα social media.Παραδειγματιζόμαστε δηλαδή και προσπαθούμε να μην είμαστε φλύαροι, υπερφίαλοι ή ψεύτικοι. Φειδωλά με ουσιαστικές αναρτήσεις προσπαθούμε να προωθήσουμε την εικόνα μας προς τα έξω, στην ουσία τη δουλειά μας. Δεν σκοπεύουμε  να χτίσουμε κάποιο μύθο γύρω από τους Perfect mess. Eίμαστε της Ευρωπαϊκής σχολής ανθρώπινοι, προσιτοί αλλά καλλιτέχνες.

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/ 

www.spider-music.com 

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w 

Perfect Mess | Breathe | Official Release 

https://www.youtube.com/watch?v=mh_ag-HJyEY 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου