Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των Αμερικανών PYRAMID με τίτλο "Rage"




 Pyramid και νέο album πάνε μαζί τα τελευταία χρόνια, καθώς το supergroup με μπροστάρη τον Lance Sawyer είναι και πάλι εδώ για να δώσει στους fans το 4 album μέσα σε 3 χρόνια! Ένα album που κυκλοφόρησε από την Sleaszy Rider, αποτελείται από δύο cd και ήδη έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές!


Μία από αυτές είναι και οι δικές μας, διότι μείναμε παραπάνω από ευχαριστημένοι με αυτό που έφτασε στα αυτιά μας και όταν είδαμε τα ονόματα που βρίσκονται στον συγκεκριμένο δίσκο, μόνο θετικές εντυπώσεις μας γεννήθηκαν που συνοδεύονταν με μία μεγάλη λαχτάρα για να ακούσουμε αυτό το νέο album.

Οι Pyramid περιέχουν μεγάλα ονόματα στο δυναμικό τους. Έχουν ονόματα elite της metal μουσικής σκηνής και οι προηγούμενες δουλειές είχαν αφήσει τους ακροατές παραπάνω από ευχαριστημένους βάζοντας ψηλά τον πήχη για το νέο albumRage”, που με τα 8 τραγούδια του σε μεταφέρει στον κόσμο της progressive metal όπως πρέπει να είναι! Με τεχνικές που σηκώνουν ψηλά τη σημαία του είδους, οι Pyramid καταφέρνουν να μας δείξουν πως είναι κάτι αγνό, αλλά και συνάμα υπέροχα δυναμικό! Πως γίνεται να συνδυάσεις το παλιό με το καινούριο και να προσφέρεις στον κόσμο ένα αποτέλεσμα γεμάτο με σημαντικές μουσικές στιγμές, αλλά και φωνητικά που παίρνουν τα εύσημα είτε διατυπώνουν αυτό το ύφος, είτε διαλέγουν να πάνε σε πιο melodic μονοπάτια.

Έχει γίνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά από τους συμμετέχοντες και ο Lance Sawyer μας δείχνει ότι κόβει το μάτι του στην επιλογή καλών μουσικών αλλά και καλής μουσικής. Έχει χτίσει αυτή τη μπάντα με την ψυχή του και αυτό περνάει και στο δίσκο που γεμίζει τον ακροατή χωρίς να του αφήνει ούτε ένα παράπονο από το τελικό αποτέλεσμα. Αψεγάδιαστο και για όσους νομίζουν ότι υπερβάλω, τους προκαλώ να πατήσουν το play!

Το νέο album των Pyramid με τίτλο “Rage” είναι εδώ και ήρθε για να μείνει γεννώντας το πάθος για κάτι πολύ καλό! Για κάτι που μείνει χαραγμένο στα αυτιά σου και στα ακουστικά σου! Γιατί με το που πατήσεις το play, οι Pyramid και το νέο τους albumRage” δύσκολα θα σε αφήσουν σε ησυχία! Απολαύστε τους!

 

https://www.facebook.com/pyramidoffical https://www.youtube.com/user/1234thelance

Pyramid – Empty Roads - (OFFICIAL VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=euWnzRCzaE4

Pyramid - Greed - (LYRIC VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=glVu7UhGRgM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου