Ακούστε μας Live





Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ακούσαμε το άλμπουμ των SEBIA με τίτλο "Acceptance Of Reality"




 

Το ντεμπούτο album των Sebia με το όνομα Acceptance Of Reality βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα ράφια της μουσικής βιομηχανίας με το συγκρότημα από την Αθήνα να βάζει σταθερές βάσεις για ένα μουσικό μέλλον που μόνο θετικά φαίνεται να έχει να δώσει.

8 τραγούδια και διάρκεια περίπου 50 λεπτών δείχνουν αρκετά για να δεις ότι οι Sebia δεν είναι απλά ένα ακόμα συγκρότημα, αλλά έχουν φροντίσει να ανταπεξέλθουν παραπάνω από ικανοποιητικά στα αυτιά του ακροατή, δίνοντας μουσικές στιγμές με πάθος, όρεξη και ατμόσφαιρα που πηγάζει από όλα αυτά που τους εκφράζουν. Από όλα αυτά που είναι τα μέλη των Sebia και η πραγματικότητα τους που όσο ακούς το δίσκο, συνειδητοποιείς γιατί διάλεξαν αυτό τον τίτλο.

Στο
album αυτό λοιπόν, θα βρείτε διάφορα τραγούδια, τα οποία έχουν όλα κάτι ξεχωριστό να δώσουν. Έχουν το καθένα τους τον τύπο τους και μένουν στα αυτιά σου για το καλούπι τους που έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το Lockdown, το Get Out Of Your Heads και το Shipwreck σε παίρνουν από το χέρι για το μουσικό ταξίδι της μπάντας και σου δίνει μία γεύση για το πώς θα κινηθούν σε σύνολο το καθένα για δικούς του λόγους που ανακαλύπτεις ασταμάτητα όσες φορές και να βάλεις το δίσκο, για να έρθει μετέπειτα το κομμάτι Beyond This World αλλά και Voices, όπου αρχίζουν να φτιάχνουν το πέπλο του δίσκου. Το πρώτο (σ.σ. Beyond This World) έχει κάτι το πικάντικο στον ήχο του και δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς, αλλά και ξεσηκωμού στον ακροατή, ενώ το δεύτερο (σ.σ. Voices) σε κερδίζει με την θεατρικότητα του που είναι και η βάση σε αυτόν το δίσκο. Μάλιστα, το Voices θα το αγαπήσεις κατευθείαν και σίγουρα θα το βάλεις στα αγαπημένα του album.

Όσο περνάει ο δίσκος, στα αυτιά σου πρόκειται να φτάσουν τραγούδια όπως τα Ship Lost Through The Mist και Witch Hunt με το δεύτερο να υπερισχύει του πρώτου για την ταξιδιάρικη αίσθηση που βγάζει. Σε πάει σε εποχές μαγισσών με την εκφραστικότητα της εποχής να σε γεμίζει τόσο σε ήχο όσο και στίχο. Ιδιαίτερο κομμάτι που θα ταίριαζε σίγουρα σε κάποια δουλειά της μεγάλης οθόνης.

Ο δίσκος κλείνει με το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, στο οποίο θα βρείτε το συνολικό νόημα των Sebia μουσικά. Είναι σημείο αναφοράς για το δίσκο και για αυτό που θέλουν να δείξουν μουσικά οι Sebia και δεν πρέπει να το χάσετε! Είναι η μουσική τους πραγματικότητα!

Έχουμε λοιπόν εδώ ένα δίσκο, ο οποίος είναι δυνατός μουσικά, αισθητικά, αλλά και στιχουργικά και για ντεμπούτο album ξεπερνάει τις προσδοκίες των ακροατών! Ακούστε το, αγαπήστε το και στηρίξτε το!

 

https://sebiatheband.wixsite.com/sebia-official

https://www.facebook.com/sebia.official

https://www.instagram.com/sebia.official/

https://www.youtube.com/@sebiatheband

 

VOICES – VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=NFBGuU3t-PQ

SHIP LOST THROUGH THE MIST - VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=rII_3B2py4s

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

LOOSE TIES – Νέο Official Video "Superhuman" από το album "Odd One Out"






 Loose Ties - Superhuman (Official Music Video) 

(Δείτε το εδώ) 

https://www.youtube.com/watch?v=MlQjOLADkHU

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017, έχοντας ήδη παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative rock ήχους, παίρνοντας στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη, ενσωματώνοντας πολυάριθμες επιρροές και στυλιστικά στοιχεία, αλλά με πειραματική διάθεση.
Με το νέο τους album "Odd One Out" να βρίσκεται εκεί έξω εδώ και λίγο καιρό, οι Loose Ties δίνουν στο κοινό από αυτό το album, το νέο τους video για το τραγούδι "Superhuman"!
To "Superhuman" είναι ένα τραγούδι για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, την ελεύθερη έκφραση, και για όλες τις αποχρώσεις της ανθρώπινης μοναδικότητας. Χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την κλασική και σύγχρονη επιστημονική φαντασία, ιστορίες όπου το αρχετυπικό μοναχικό ανδρο/γυνοειδές πασχίζει να ενσωματωθεί δια της μίμησης. Ολά αυτά σε συνδυασμό με μια δυναμική ποπ αισθητική οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του κομματιού. 
Λίγα λόγια για το video clip:
Το video clip πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας που προσπαθεί να ανταπεξέλθει μέσα στην καθημερινότητα της και παράλληλα να κυνηγήσει το όνειρο της, που είναι ο χορός. Όλα αυτά ανατρέπονται, σε ένα ονειρικό πλαίσιο, ύστερα απ' την συνάντηση της με την μπάντα.

Μπορείτε να δείτε το video παρακάτω:

Loose Ties - Superhuman (Official Music Video) 


Σκηνοθετήθηκε απ' τον Αχιλλέα Τσούτση και πρωταγωνίστησε η Ήρώ Γκουλίτου.Τα γυρίσματα έγιναν στο θέατρο Αργώ.
Το album “Odd One Out” βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ!
Πληροφορίες Για Το Album Odd One Out

Στο Odd One Out, οι Loose Ties φαντάζονται και περιγράφουν ένα δυστοπικό μέλλον.

Πρόκειται για μια θεματικά ενιαία συλλογή οκτώ κομματιών τα οποία, μέσα από μια φουτουριστική αισθητική, πραγματεύονται σύγχρονα ζητήματα όπως η αποξένωση, το υπαρξιακό άγχος, και οι δυσκολίες της αστικής ζωής. Ωστόσο, σε αυτή τη ζοφερή εικόνα του παρόντος αλλά και του αύριο συνυπάρχει η αισιοδοξία, μαζί με πινελιές υπαινικτικού μαύρου χιούμορ.

Ηχητικά, ο δίσκος ακολουθεί μονοπάτια alternative rock, pop, και funk, με progressive επιρροές αλλά και έμφαση στο ρυθμό και τα ιδιόρρυθμα φωνητικά. Πιο συνεκτικός μουσικά από τον πρώτο τους δίσκο, δεν παύει να είναι προϊόν αναζήτησης της μουσικής ταυτότητας του συγκροτήματος.

The Loose Ties

We tell our stories through music

Official Links: