Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ακούσαμε το νέο άλμπουμ των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ με τίτλο "Στη Μέρα των Νεκρών"




 

Η νέα δουλειά των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ με τίτλο "ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ" αποτελεί μια εκπληκτική κυκλοφορία στον χώρο του ελληνόφωνου ροκ. Οι ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ καταφέρνουν να συνδυάσουν την ενέργεια και την ένταση του είδους με την μελωδία και την γνήσια έμπνευση που τους χαρακτηρίζει.

 

Το άλμπουμ ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητα των συνθέσεών του. Οι ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει το σκοτεινό και το μελαγχολικό στοιχείο με τον δυναμικό ήχο τους, καθιστώντας κάθε κομμάτι αυθεντικό και ανατρεπτικό. Οι στίχοι είναι έντονα ποιητικοί.

 

Η ερμηνεία του Jester είναι εκπληκτική. Η φωνή των ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ αγγίζει την ψυχή με την ένταση και το πάθος που βάζει σε κάθε νότα. Παράλληλα, οι ικανότητές των μουσικών μελών της μπάντας είναι εντυπωσιακές. Ένας συνδυασμός από γεμάτα riffs κιθάρας, δυναμικό μπάσο και εκρηκτικά ντραμς δημιουργούν τον ιδανικό ήχο για τις συνθέσεις τους.

 

Το άλμπουμ "ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ" αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τους ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. Είναι ένα απόλυτα πετυχημένο συνολικά έργο που κρατάει το ακροατή σε μια συνεχή αίσθηση ανυπομονησίας για το επόμενο τραγούδι. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την αγορά και την ακρόαση του, αν είστε fans της rock μουσικής και αναζητάτε κάτι φρέσκο και πρωτότυπο. Τσεκάρετε το εκπληκτικό video/single “Τρέξε” και θα καταλάβετε!

 

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://instagram.com/kassandramusicproject?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D

https://open.spotify.com/artist/7oWrAa9toN4I9wIelEHkK4?si=lFSKVU_xTsOqVdGRUcIq9A

https://www.youtube.com/@kassandramusicproject

 

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΤΡΕΞΕ | OFFICIAL MUSIC VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=qIsvkZUiJow

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=AhgxYnGMbTU

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

https://www.youtube.com/watch?v=QkRPS6KIJZ8

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου