Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Οι MEDUSA'S WRATH μιλούν στο Nlp Radio


Πότε ξεκίνησε η μπάντα και από ποια μέλη;

Χριστίνα: Η μπάντα υπάρχει από το 2015 με διαφορετικά ονόματα και μέλη. Ένα βράδυ σε έξοδο ήρθε ο Πέτρος ξαφνικά και μου λέει καλορίζικη....Αυτό ήταν....Έτσι ξεκίνησε αλλά έχει περάσει από πολλά στάδια αλλαγών οπότε σαν Medusa's Wrath επίσημα υπάρχουμε από το καλοκαίρι του 2019 με ιδρυτικά μέλη τον Πέτρο και εμένα.

 

Γιατί επιλέξατε το Medusa's Wrath για την ονομασία της μπάντας;

Χριστίνα: Είμαι λάτρης της Ελληνικής μυθολογίας και με τον Πέτρο τρέφουμε και τρομερή αγάπη για τα ερπετά οπότε μου ήρθε εντελώς φυσιολογικά το όνομα καθώς συνδυάζει και τα 2 που ανέφερα πιο πάνω.

 

Με τι καταπιάνεστε στιχουργικά;

Χριστίνα: Με οτιδήποτε νιώθουμε ότι μας απασχολεί. Για τον φόβο του θανάτου και την προσπάθεια εύρεσης κουράγιου ώστε να νικηθεί ο φόβος με γενναιότητα. Τα δεινά, την απόγνωση, την απομόνωση που βιώνει ο καθένας μας, για τον τρόμο και τον πανικό που επικρατεί, την έλλειψη λογικής σκέψης, την προπαγάνδα, τα ψέμματα και την ελπίδα όμως ότι στο τέλος θα νικήσει η λογική και θα ενωθούμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά καθώς επίσης και για την ανάγκη εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης ώστε να εκδιωχθούν δαίμονες και φαντάσματα του εαυτού μας που μας στοιχειώνουν.

 

Πείτε μας για τις έως τώρα δισκογραφικές σας δουλειές.

Χριστίνα: Έχουμε ήδη ένα ΕΡ με την παλιά σύνθεση της μπάντας που ονομάζεται Lifeless Void το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 και το νέο μας full-length album το Pavor Exitium Mors το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024.

 

Πως περιγράφετε το μουσικό σας στυλ και ποιες είναι οι επιρροές σας;

Χριστίνα: Είναι pure Heavy Metal που θυμίζει την εποχή των 80'ς.

Πολλές επιρροές έχουμε αλλά οι βασικές μας είναι οι Iron Maiden, Judas Priest,Saxon.

 

Πως γεννιέται ένα τραγούδι των Medusa’s Wrath?

Χριστίνα: Όποιος έχει ιδέα (συνήθως ο Πέτρος) την γράφει σε βίντεο την στέλνει στην κοινή συνομιλία της μπάντας, την μελετάμε ο καθένας ξεχωριστά και στην συνέχεια τζαμάρουμε και συνθέτουμε στο στούντιο.

 

Πως νιώθετε με την πολύ μεγάλη επιτυχία του νέου άλμπουμ σας ‘Pavor Exitium Mors’ ;

Χριστίνα: Είμαστε ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι αλλά και πολύ προσγειωμένοι γεμάτοι με αίσθημα ευθύνης ώστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη να βαδίζουμε στο μονοπάτι που χαράξαμε.

 

Τι live έχετε δώσει έως τώρα και ποιο ήταν αν θέλετετο σημαντικότερο από αυτα;

Χριστίνα: Φέτος ήδη έχουμε δώσει 2 εντός Αθηνών ένα στο Holywood Stage of Athens και το δεύτερο στο Τemple. Όλα τα live για εμάς είναι σημαντικά ποτέ δεν ξεχωρίζουμε ή διαχωρίζουμε κάποιο.

 

Και έρχεται και άλλο ενα μεγάλο live , στις 15 Ιουνίου στο Piraeus Academy όπου θα είσαστε headliners και θα μοιραστούν την σκηνή μαζί σας οι Substance και οι Nomos. Ποια είναι τα συναισθήματα σας για αυτό το live αλλά και για όλα όσα έχετε δώσει έως τώρα.

Χριστίνα: Σίγουρα θα είναι πολύ δυνατό live το οποίο περιμένουμε πως και πως. Με τους Nomos έχουμε ξαναβρεθεί στην σκηνή και είχαμε περάσει τέλεια και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά παρέα. Φυσικά χαιρόμαστε που θα είναι μαζί μας και οι Substance οπότε έπεται βραδιά δυναμίτης. Τα συναισθήματα πάντα είναι πολλά και θετικά. Υπάρχει πολύ όρεξη και ενθουσιασμός σε κάθε live.

 

Ποια είναι η επόμενη κίνηση ματ των Medusas Wrath ;

Χριστίνα: Θα σας το κρατήσουμε για έκπληξη(γέλια)

 

Ευχαριστούμε πολύ και ο επίλογος δικός σας!

Χριστίνα: Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ!!Δεν θα σας κουράσω με πολλά λόγια!!Θα δανειστώ απλά στίχους από το κομμάτι μας Street Warriors

United we 'll stand!!!!

 

https://www.facebook.com/MedusasWrathGr

https://instagram.com/medusaswrath_official

 

Medusa's Wrath - Heaven's Gates (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=pY_mb2WxsfQ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου