Ακούστε μας Live





Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

H Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

 


Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος, να φιλοξενήσει την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση!

 Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση ενώνεται ξανά με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της για μια μοναδική παράσταση στο Θέατρο Άλσος!

Η Άννα Βίσση – που όλοι έχουμε τραγουδήσει… με τραγούδια τεσσάρων και... δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις! Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος σ’ ένα καλλιτεχνικό στέκι, το Hotel Eρμού στο Γκάζι.

Ένα μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που θα σας απογειώσει με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

 

Άλλωστε αυτή είναι πάντα η Άννα Βίσση που ξέρουμε..

 

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30
 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8831487 & 210 8227471

 

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.


Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού covid 19 που αφορούν στην Αττική, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι το Θέατρο Άλσος συνεχίζει κανονικά ολες τις προγραμματισμένες παραστάσεις του.

Με γνώμονα το κοινό καλό, προχωράμε και συνεχίζουμε δυνατά, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το νόμο.
Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας οτι η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων που φιλοξενούμε είναι ασφαλής, τηρώντας όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτά θέατρα.


Το θέατρο Άλσος, λειτουργεί με το 30% της πληρότητας του χώρου και είναι απαραίτητη η χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ'όλη τη διάρκεια των παραστάσεων του. Παράλληλα πραγματοποιείται θερμομέτρηση των θεατών πριν την είσοδο τους στο χώρο. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Διασκεδάζουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια!


Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης ή της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη. Στο ταμείο του θεάτρου ΔΕΝ θα είναι δυνατή, οποιαδήποτε εκτύπωση εισιτηρίου. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου