Ακούστε μας Live





Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2024 του Δήμου Ιλίου

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2024 του Δήμου Ιλίου

Μιλήσαμε με τον Αμερικανό κιθαρίστα, συνθέτη και παραγωγό AARON KUSTERER



1) Γεια σου Aaron Kusterer! Είναι τιμή να σε έχω εδώ! Μίλησε μας για την προσωπική σου πορεία ως καλλιτέχνης και ως παραγωγός.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα πορεία όλα αυτά τα χρόνια! Επαγγελματικά, άρχισα να δουλεύω με την Air Force Band όταν ήμουν 17 χρονών και τελικά εργάστηκα ως sideman/session για πολλούς άλλους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Eddie Money, Annie Bosko και άλλοι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία άρχισα να μπαίνω πραγματικά στην παραγωγική πλευρά της βιομηχανίας. Πάντα μου άρεσε να γράφω/ηχογραφώ/μιξάρω, αλλά το να προσπαθείς πραγματικά να δημιουργήσεις έναν ωραίο δίσκο είναι μια διαφορετική προσπάθεια. Αυτή η βουτιά στα βαθιά με οδήγησε στην παραγωγή και τη μίξη για αρκετούς cool καλλιτέχνες και θα ήθελα να πιστεύω ότι έχουμε καταλήξει σε μερικούς πολύ διασκεδαστικούς δίσκους. Όσον αφορά σ’ εμένα, άρχισα να νιώθω ότι είχα κάτι να πω - σαν να μου έλειπε το να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο και αυτό με οδήγησε στο να βγάλω τη δική μου μουσική. Έχω πράγματα για τα οποία θα ήθελα να μιλήσω και να μοιραστώ.

2) Ποια συγκροτήματα επηρέασαν τη δουλειά σου ως παραγωγού και ως καλλιτέχνη;

Με τα χρόνια ήταν αρκετά συγκροτήματα. Από την καρέκλα του παραγωγού, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Mutt Lange. Ανάμεσα στη δουλειά του με τους Def Leppard, Shania Twain, Nickelback κ.λπ. . . υπάρχουν μερικά καταπληκτικά πράγματα σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί. Ως καλλιτέχνης, θα μπορούσα πιθανώς να απαριθμήσω αυτές τις ίδιες μπάντες, και επιπλέον τους Sting, Toto, Bryan Adams και πιθανώς περισσότερα που δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

3) Προτιμάς να γράφεις μουσική ή να κάνεις παραγωγή για άλλους καλλιτέχνες και συγκροτήματα; Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις παραγωγή για ένα συγκρότημα, ποιο θα ήταν;

Ειλικρινά, είμαι χαρούμενος που κάνω και τα δύο—τόσο γράφοντας/κάνοντας παραγωγή στη δική μου μουσική όσο και γράφοντας/κάνοντας παραγωγή για άλλους ανθρώπους. Τούτου λεχθέντος, μου αρέσει η πρόκληση να δουλέψω με έναν καλλιτέχνη για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι που εκτείνεται πέρα ​​από εμάς. Η επιδίωξη του να φτιάξεις κάτι σπουδαίο δεν τελειώνει ποτέ και είναι πραγματικά υπέροχο να είσαι σε αυτό το ταξίδι με έναν καλλιτέχνη.

4) Πες μας λίγα λόγια για το νέο σου EPA Little Louder”. Τι θα περιμένουμε;

Είναι μια μικρή συλλογή τραγουδιών από τα τελευταία χρόνια που ένιωσα ότι χρειάζονταν ένα καλό ξεκαθάρισμα. Πάντα εξελισσόμαστε και η σύλληψη μιας στιγμής (ή μιας ομάδας στιγμών) μπορεί να είναι αξιόλογο ορόσημο στο ταξίδι. Αυτό το EP είναι λίγο υπερβολικό και υπάρχουν πολλά που αντλούνται από αυτό. Πολλά μεγάλα ρεφρέν!

5) Είναι αυτό το EP λίγο πιο δυνατό για τον ακροατή;

Χα! Λοιπόν, η ελπίδα είναι ο ακροατής να θέλει να το ανεβάσει λίγο πιο δυνατά. Lol

6) Ποιο είναι το αγαπημένο σας μουσικό στοιχείο από το νέο σας EP;

Δύσκολο να διαλέξω ένα πράγμα, αλλά θα έπρεπε να πω τον μεγάλο, πολυεπίπεδο φωνητικό ήχο του ρεφρέν στο "Learning to Feel". Αγαπώ πραγματικά τέτοια πράγματα.

7) Υπάρχει κάποια περίεργη ιστορία που συνέβη κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων;

Χμ, ίσως όχι μια περίεργη ιστορία, αλλά σίγουρα μια πρόκληση. Έπρεπε να αλλάξω τοποθεσίες στούντιο κατά τη διαδικασία δημιουργίας αυτού του EP και αυτό αποδείχτηκε λίγο δύσκολο. Νέο δωμάτιο, νέα ρύθμιση, εξοικείωση με τον ήχο—δημιουργούσε μια πρόκληση, αλλά μια πρόκληση που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και ειλικρινά, τώρα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα.

8) Πώς ήρθε στο μυαλό σου το εξώφυλλο;

Σκέφτηκα ότι το παλιό ραδιόφωνο θα έδινε μια ωραία ρετρό αίσθηση. Είχα πολλά στερεοφωνικά όλα αυτά τα χρόνια και οι γονείς μου έλεγαν να το χαμηλώσω πολλές φορές. Ποτέ δεν ήταν αρκετά δυνατά φυσικά!

9) Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια για τον Aaron Kusterer;

Σύντομα θα κυκλοφορήσω αρκετά single. Ψάχνω επίσης μερικούς τρόπους για να φέρω αυτή τη μουσική στη σκηνή. Θα ακολουθήσουν περισσότερα για αυτό!

10) Ευχαριστώ Aaron! Πού μπορούμε να βρούμε το νέο σας EPA Little Louder”;

Σας ευχαριστώ κι εγώ! Το "A Little Louder" κυκλοφορεί σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming. Μπορείτε να το βρείτε στο Apple Music, Spotify, Tidal, Amazon Music και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον ιστότοπό μου στη διεύθυνση aaronkusterer.com ή να ακολουθήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες κυκλοφορίες.

https://linktr.ee/aaronkusterer

https://aaronkusterer.com/

https://www.instagram.com/aaronkusterer/

https://www.facebook.com/aaronkusterer1

 

Aaron Kusterer - Learning to Feel (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=bx8oiX2aiek

 

 

 

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των SENSES με τίτλο "Out Of Line"


Τι θα γίνει αν συνδυάσεις disco και glam metal; Θα πάρεις τους Senses και το νέο τους δίσκο Out Of Line που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και μας τράβηξε το ενδιαφέρον!

Ο δίσκος αυτός περιέχει 8 τραγούδια που είναι σαν να έρχονται από την εποχή του 80’ και του 90’ και αν είσαι fan αυτής της εποχής θα τα αγαπήσεις. Είναι ένα project λοιπόν που φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο Bob Katsionis, ο οποίος ήταν δίπλα στο συγκρότημα στη δημιουργία του δίσκου και αυτό φαίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Βάζοντας το δίσκο να παίξει, θα ακούσεις κομμάτια που διακρίνονται για τα riffs τους, για τα solo τους, για τα ακουστικά τους μοτίβα (άκου τα I Know και …Charlize), για τις εναλλαγές τους και τα παιχνιδιάρικα τους όργανα, για τα πιασάρικα ρεφρέν τους και για τις ατμόσφαιρες που σε ταξιδεύουν μέσα από τον ρυθμό σε άλλους κόσμους. Δεν είναι τυχαίοι σε όλα τα παραπάνω και φαίνεται ότι τους πιάνεις να έχουν μεράκι και πάθος για αυτό που κάνουν. Και όλα αυτά γίνονται μαεστρικά!

Τώρα όσον αφορά τα φωνητικά που θα συναντήσεις στο νέο δίσκο Out Of Line, θα δεις ότι έχουν δουλευτεί και ότι έχουν καταφέρει τόσο να μπουν στο κλίμα, όσο και να ανεβάσουν το επίπεδο. Οι επιρροές του φαίνονται, αλλά και η χαρακτηριστική προσωπικότητα σε διαπερνάει και λες ότι εδώ έχουμε κάτι καλό και αξιόλογο.

Γενικά, οι Senses έχουν προσέξει κάθε τους βήμα, κάθε τους γράψιμο, κάθε τους λεπτομέρεια σε αυτό που έφτιαξαν και αυτό θα σε κερδίσει. Είναι δίσκος με τα όλα του το Out Of Line και θα το λατρέψεις αν δεν είσαι fan του σκληρού ήχου. Εμένα με συνεπήρε και με ταξίδεψε και θα το πρότεινα εύκολα! Τώρα αν βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα underground του 2024; Στο είδος του σίγουρα!

 

Silent Disco 

https://www.youtube.com/watch?v=2ESzWFPz6qU&pp=ygUSc2lsZW50IGRpc2Nvc2Vuc2Vz

Under Your Spell