Ακούστε μας Live





Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των SENSES με τίτλο "Out Of Line"


Τι θα γίνει αν συνδυάσεις disco και glam metal; Θα πάρεις τους Senses και το νέο τους δίσκο Out Of Line που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και μας τράβηξε το ενδιαφέρον!

Ο δίσκος αυτός περιέχει 8 τραγούδια που είναι σαν να έρχονται από την εποχή του 80’ και του 90’ και αν είσαι fan αυτής της εποχής θα τα αγαπήσεις. Είναι ένα project λοιπόν που φέρνει αναμνήσεις από τα παλιά και σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο Bob Katsionis, ο οποίος ήταν δίπλα στο συγκρότημα στη δημιουργία του δίσκου και αυτό φαίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Βάζοντας το δίσκο να παίξει, θα ακούσεις κομμάτια που διακρίνονται για τα riffs τους, για τα solo τους, για τα ακουστικά τους μοτίβα (άκου τα I Know και …Charlize), για τις εναλλαγές τους και τα παιχνιδιάρικα τους όργανα, για τα πιασάρικα ρεφρέν τους και για τις ατμόσφαιρες που σε ταξιδεύουν μέσα από τον ρυθμό σε άλλους κόσμους. Δεν είναι τυχαίοι σε όλα τα παραπάνω και φαίνεται ότι τους πιάνεις να έχουν μεράκι και πάθος για αυτό που κάνουν. Και όλα αυτά γίνονται μαεστρικά!

Τώρα όσον αφορά τα φωνητικά που θα συναντήσεις στο νέο δίσκο Out Of Line, θα δεις ότι έχουν δουλευτεί και ότι έχουν καταφέρει τόσο να μπουν στο κλίμα, όσο και να ανεβάσουν το επίπεδο. Οι επιρροές του φαίνονται, αλλά και η χαρακτηριστική προσωπικότητα σε διαπερνάει και λες ότι εδώ έχουμε κάτι καλό και αξιόλογο.

Γενικά, οι Senses έχουν προσέξει κάθε τους βήμα, κάθε τους γράψιμο, κάθε τους λεπτομέρεια σε αυτό που έφτιαξαν και αυτό θα σε κερδίσει. Είναι δίσκος με τα όλα του το Out Of Line και θα το λατρέψεις αν δεν είσαι fan του σκληρού ήχου. Εμένα με συνεπήρε και με ταξίδεψε και θα το πρότεινα εύκολα! Τώρα αν βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα underground του 2024; Στο είδος του σίγουρα!

 

Silent Disco 

https://www.youtube.com/watch?v=2ESzWFPz6qU&pp=ygUSc2lsZW50IGRpc2Nvc2Vuc2Vz

Under Your Spell

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου