Ακούστε μας Live





Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ακούσαμε το άλμπουμ των PROJECT RENEGADE με τίτλο "Ultra Terra"




 

Ultra Terra από τους Project Renegade! Ένας δίσκος που ανανεώνει τον ήχο της μπάντας, την εξελίσσει και παρουσιάζει την μουσική ωριμότητα που χρειαζόταν να επέλθει μετά το ντεμπούτο!

Με διάρκεια μιας ώρας περίπου και με τις μηχανές στο φουλ, οι Project Renegade είναι και πάλι εδώ για να ταρακουνήσουν τον ακροατή με τις μουσικές τους και να τον κάνουν να ζήσει μία νέα Project Renegade εμπειρία. Έχει καταφέρει η μπάντα να κάνει το κάτι παραπάνω σε αυτό το νέο album και η αριστοτεχνία σε διάφορα είδη κερδίζει και τον απαιτητικό ακροατή. Modern metal, λίγο από heavy και melodic metalcore αλλά και nu-metal σε πολλές στιγμές, με τους Project Renegade να έρχονται κατά πάνω σου με μεγάλο ενδιαφέρον ως προς τον ήχο τους, ενώ το ρίσκο μοιάζει να είναι φίλος τους σε αυτό το album.

Oι Project Renegade δεν φοβούνται να πειραματιστούν στο Ultra Terra με τον δίσκο να είναι γεμάτος εκπλήξεις και να σε κερδίζει λόγω ποικιλίας, την οποία η μπάντα τη χειρίζεται πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενε και ο πιο πιστός φαν της μπάντας. Έτσι, θα ξεχωρίσεις πολλά κομμάτια με τα πιο σημαντικά να είναι το Token, το Bloodwitch, το Ultra Terra, το 23 και το My Oath. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν ξεκολλάς, ενώ αν δεις και τα video που έχουν κυκλοφορήσει για κάποια από αυτά θα δεις για τι δουλειά μιλάμε.

Και η αλήθεια είναι ότι οι Project Renegade στο album Ultra Terra έχουν δουλέψει περισσότερο από ποτέ! Πατάνε στα πόδια τους και σπέρνουν μουσικάρες στο πέρασμα τους. Θα τους λατρέψεις για τη δομή στις συνθέσεις τους, για τις πιασάρικες ερμηνείες τους, για τα έντονα παιξίματα τους, αλλά και για μία ατμόσφαιρα που χτίζεται γύρω από τον δίσκο τόσο με τη βοήθεια της Μαριάννας στα φωνητικά, όσο και με την ομαδικότητα των μουσικών οργάνων.

Το Ultra Terra ήρθε για να μείνει και να συζητιέται για αρκετά χρόνια ανάμεσα σε αυτά που έχουν κυκλοφορήσει γενικά οι Project Renegade! Είναι παραπάνω από καλός, είναι δίσκος για εξωτερικό και για όσους δεν γνωρίζετε την μπάντα και τον δίσκο, το μέλλον είναι εδώ!

Μην το χάσετε!

 

https://www.facebook.com/prenband 

https://www.instagram.com/projectrenegadeofficial/ 

https://www.youtube.com/channel/UCX5zHAKWh35oPsbHANEbI3w 

https://open.spotify.com/artist/6FH9j7RT5xDjX6OXtdTKYq?si=KGUCnfrqRqerPvRoXp6meg&nd=1&dlsi=6753f9294415434b

 

Token – https://youtu.be/Fm-IsQuz6uo 

The New Joker - https://youtu.be/DeId1Ykn7Wo 

The Fix is in - https://youtu.be/kcvD5U8clPo 

Bloodwitch - https://youtu.be/Iz_juy4BMAA 

My Oath - https://www.youtube.com/watch?v=SQsmoVonKG4 

Liber8 - https://youtu.be/ffz69wrq_q0 

Sylar (Live) - https://youtu.be/RZuybC5p7zg 

One of the Crowd - https://youtu.be/72MFFbSyU9E 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου