Ακούστε μας Live

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Δύο ασημένια μετάλλια για το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Πετρούπολης στη ΒουλγαρίαΜε το ασημένιο μετάλλιο στις βαλίτσες τους επέστρεψαν από τη Βουλγαρία τα μέλη της Επίλεκτης Ομάδας και της «Acro Τeam» του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Πετρούπολης.

  • Οι 21 αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους» («1st International Gymnastics for all Festival and Challenge Sofia 2024») που έγινε στη Σόφια της Βουλγαρίας από 5 έως 7 Ιουλίου.


Το επίτευγμά τους αποτελεί μια σημαντική διάκριση για το Δήμο μας και ταυτόχρονα φανερώνει το υψηλό επίπεδο στο τμήμα και συνολικά τη σοβαρή προσπάθεια που συντελείται στα τμήματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού του Δήμου Πετρούπολης.

  • Τις ομάδες μας στελέχωσαν οι: Κωνσταντίνος Γουλιέλμος, Γιάννης Χατζηδημητρίου, Μάνος Μπανούσης, Λύδια Τσούρτη, Μαρίνα Κατσιάνη, Ηλιάνα Κωνσταντοπούλου, Αντωνία Ζαμπάρα, Ελισάβετ Καρρά, Ράνια Ραπτάκη, Αλεξάνδρα Καζαδέη, Μαριτίνα Προβίδα, Σεμίνα Τζανάκη, Ερατώ Μπουντά, Μαρία Βεργοπούλου, Χρυσάνθη Μάγγα, Νικήτας Κυριάζης, Κατερίνα Πάντου, Κατερίνα Παλλίδη, Ελένη Φετάνη, Δανάη Μάντη, Βασιλική Μίντζα Ρόμπιε. Επικεφαλής της ήταν η προπονήτρια της ομάδας Μπέττυ Στρατικοπούλου, συνοδός ο γυμναστής του Δήμου Χρύσανθος Κυριαζής, ενώ συμμετείχαν γονείς των αθλητών και αθλητριών μας.


Ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Χρ. Κυριαζή  του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές και τις αθλήτριες για την εμφάνιση και την κατάκτηση του μεταλλίου, στην προπονήτριά τους για την εξαιρετική δουλειά της καθώς και στους γονείς για τη στήριξη που παρέχουν στους αθλητές και τις αθλήτριες μας.

  • Προσθέτοντας: «Για εμάς η νεολαία της πόλης μας αποτελεί κεντρική προτεραιότητα. Ο Αθλητισμός, όπως και ο Πολιτισμός, αποτελούν δικαίωμα, μέσο υγείας, βελτίωσης του σώματος και του νου, δημιουργίας και έκφρασης. Εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε στους νέους και τις νέες της Πετρούπολης τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σε αυτούς τους δύο τομείς.


Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται από τους εργαζόμενους και τους συμμετέχοντες στα τμήματα του Δήμου. Καλούμε κι άλλους συνδημότες μας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να τα πλαισιώσουν. Ξανά συγχαρητήρια στις ομάδες μας, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα μας χαρίσουν κι άλλες επιτυχίες».

  • Αξίζει να αναφερθεί πως η συμμετοχή στη Βουλγαρία ήταν το επιστέγασμα μιας συλλογικής προσπάθειας με προηγούμενους σταθμούς, φέτος, τη συμμετοχή των ομάδων Ενόργανης του Δήμου Πετρούπολης στις διοργανώσεις «Festival Gymnastics for all and Challenge» στο Ν. Ηράκλειο Αττικής και στον Δήμο Λαυρίου, στο «Hellas Gym Festival» της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στο Γαλάτσι και στις Ετήσιες Επιδείξεις Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου μας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου