Ακούστε μας Live

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

B-REAL (Cypress Hill) Ευρωπαική περιοδεία του Breal μετατίθεται λίγες μέρες μετάΣας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαική περιοδεία του Breal μετατίθεται λίγες μέρες μετά, λόγω παράτασης των επαγγελματικών
του υποχρεώσεων στις ΗΠΑ και ως εκ τουτου, στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 30 Νοεμβρίου 2016!
  • Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, αυτά θα ισχύουν κανονικά για τις 30/11
Τα εισιτήρια των 17€ θα διατίθενται μέχρι και την Κυριακή 16/10 και από Δευτέρα 17/10 θα πωλούνται στην τιμή των 20€


Θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος για το χιπ χοπ και μια κλασική ''φιγούρα'', αναγνωρίσιμη από όλους στην παγκόσμια μουσική σκηνή ως μέλος & front man των Cypress Hill!

  • B-Real μαζί με τους Cypress Hill έγραψαν μια από τις χρυσές σελίδες της μουσικής, με δεκάδες κλασικά κομμάτια που έχουν πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της ραπ. Ποιός δεν έχει κουνηθεί στους ρυθμούς των ''Insane in the Brain'', ''Rock Superstar'' , ''Tequila Sunsrise'', ''Lowrider'', ''Dr, Greenthumb'', ''Throw Your Set In The Air''...

Oι πρώτοι Λατίνοι που έκαναν πλατινένιους δίσκους πουλώντας πάνω απο 18 εκατομμύρια σε όλο το κόσμο με άλμπουμς όπως τα ''Cypress Hill'', ''Black Sunday'', Temples Of Boom'', '' IV'', '' Skull & Bones'', ''Stoned Raiders'', ''Till Death Do Us Apart'' και ''Rise Up''.

  • Παρόλα αυτά ο B-Real δεν επαναπαύθηκε, αντιθέτως έκανε αρκετές προσωπικές δουλειές, με συνεργασίες που έμελε να γράψουν ιστορία, όπως για παράδειγμα το ντεμπούτο άλμπουμ των Psycho Realm, από το οποίο έγινε all time classic hit το ''Hit Em High'', μαζί με τους Busta Rhymes, Coolio, Method Man και LL Cool J, αλλά και το ''Vato'' μαζί με τον Snoop Dogg κ.α.

Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ με τον rapper Berner και επίσης δύο με τον μοναδικό Xzibit και τον ανερχόμενο Demrick, που πρόκειται να ακολουθήσει τον B-Real στην Ευρωπαική Dr. Greenthumb περιοδεία.

Eχει συμμετάσχει σε ταινίες με τη μουσική του αλλά και ως ηθοποιός, έχει "δανείσει" τη φωνή του σε video games, έχει την δική του εκπομπή με τίτλο ''The Smokebox'' και ετοιμάζει καινούργιο άλμπουμ με τους Cypress Hill αλλά και solo.

Σούπερσταρ από τους λίγους, σε μια μοναδική επίσκεψη στη χώρα μας, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της πόλης, το Passport-Κεραμεικός.

Ετοιμαστείτε να απολαύσουμε ζωντανά ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της χιπ χοπ, και όχι μόνο, στις 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου