Ακούστε μας Live

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΧΟΣ - ΚΟΝΙΑΚ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Σταυρός του Νότου ClubΟ Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να
γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.
Σταυρός του Νότου Club Ο Αλέξανδρος Μίχος, η Αλεξάνδρα Κόνιακ και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης αναλαμβάνουν φέτος να γεμίσουν μουσικά τα Σάββατα του Σταυρού του Νότου Club και μας καλωσορίζουν στη νέα μουσική σεζόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. 

Τον Αλέξανδρο Μίχο τον γνωρίσαμε στους 1550, αλλά και από συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες. Εδώ και τρία χρόνια δημιουργεί τα δικά του τραγούδια και εμφανίζεται σε μαγαζιά της Αθήνας.
 Η Αλεξάνδρα Κόνιακ είναι αναμφισβήτητα μια φωνή και μία παρουσία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τη γνωρίσαμε το 2008 και φέτος μας παρουσιάζει τα καινούρια της τραγούδια και μας εισάγει στο θεατρικό και δυναμικό τρόπο ερμηνείας της. Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, με το συγκρότημα On the Road, συνεργάστηκε με σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες και πλέον ακολουθεί τη δική του πορεία σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα, σε συνδυασμό με την έντεχνη και τη ροκ μουσική.

Οι 3 νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, βάζουν τη «μαγιά» και συνθέτουν ένα πρόγραμμα που ξεκινά από τις προσωπικές τους επιρροές και παντρεύει μια ποικιλία μουσικών ακουσμάτων, από την ελληνική παράδοση μέχρι το κλασικό ροκ. Εκτός από αγαπημένα κομμάτια και διασκευές που θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αυτό, θα υπάρχουν και οι αναφορές στους προσωπικούς δίσκους και τις πορείες του καθενός από τους τρεις καλλιτέχνες.

Την παρέα τους συμπληρώνει η αγαπημένη πλέον μπάντα του Σταυρού του Νότου, που επί χρόνια κάθε Σάββατο βρίσκεται στη σκηνή του Club και αποτελείται από ένα σπουδαίο επιτελείο μουσικών.

Σας περιμένουμε όλους, πιστοί στο ραντεβού μας, να ξεκινήσουμε και φέτος μια υπέροχη μουσική σεζόν.

Μουσική Επιμέλεια - Ενορχήστρωση: Παναγιώτης Σαρδέλης & Μουσικοί
Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρες, Φωνή: Κωστής Πυρένης
Πλήκτρα: Θωμάς Πυρομάλλης
Τύμπανα: Πάνος Σαρδέλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Τρομπόνι-Πνευστά: Χρήστος Σπηλιόπουλος

Ώρα προσέλευσης: 22:30
Σταυρός του Νότου Club - Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Stavros-tou-Notou-Σταυρος-του-Νοτου-Επισημη-Σελιδα/137807592931106
Twitter: www.twitter.com/#!/StavrosTouNotou
Site: www.stn.gr

Είσοδος: 12€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 2η μπύρα 5€ ή 2ο κρασί 6€
Το μπουκάλι είναι προαιρετικό.


Διάρκεια
3:00'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου