Ακούστε μας Live





Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Τεστ βασισμένο στο φύλο σας: Τι είδατε πρώτα, την γυναίκα ή τον άντρα;





Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η αντίληψη σας είναι μια εισαγωγή στα βαθιά μυστικά της προσωπικότητας σας, αυτά που δεν γνωρίζετε συνειδητά για τον εαυτό σας.


Εδώ είναι ένα τεστ που μπορείτε να κάνετε!
Κοιτάξτε την εικόνα! Τι παρατηρείτε πρώτα;
Έναν άντρα ή μια γυναίκα;
Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να κατανοήσετε καλύτερα το ποιοι είστε.

**
Αν είδατε την γυναίκα:
Αν είστε γυναίκα και είδατε πρώτα την γυναικεία φιγούρα, να είστε έτοιμες για κάποια συναρπαστικά γεγονότα που πρόκειται να σας συμβούν στο μέλλον.
Η γυναίκα στην εικόνα κοιτάει προς τα πάνω, έτσι κι εσείς. Η θετική στάση και οι ελπίδες που έχετε στην καρδιά σας μπορούν να επηρεάσουν θετικά τους γύρω σας.
Επίσης σημαίνει πως είστε χαρούμενες με αυτό που είστε και βρίσκεστε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Επιπλέον, είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και ελευθερίας.
Αν είστε άντρας σημαίνει πως το μυαλό σας είναι συχνά στο αντίθετο φύλο.
Υπάρχει ίσως μια συγκεκριμένη γυναίκα στο μυαλό σας για την οποία νοιάζεστε και θέλετε απεγνωσμένα να την κάνετε να σας προσέξει. Όπως και να χει, χρειάζεται να συγκεντρωθείτε περισσότερο στην αυτοπεποίθηση σας και όλα θα γίνουν.
Αν είδατε τον άντρα:
Αν είστε γυναίκα και είδατε πρώτα τον άντρα, σημαίνει πως επιθυμείτε ένα σύντροφο ή αν έχετε ήδη έναν αποδεικνύει την σύνδεση σας μαζί του.
Συχνά τον σκέφτεστε, που είναι καλό. Ο άντρας στην εικόνα αντιπροσωπεύει τις υγιείς αλλαγές στην ρομαντική ζωή σας που θα γίνουν σύντομα.
Αν είστε άντρας, σημαίνει πως ανησυχείτε για κάποιον άντρα συνάδελφο ή για έναν φίλο σας ή ακόμα ότι αγχώνεστε για την αθλητική ομάδα που υποστηρίζετε. Όπως και να χει, δεν είστε άνετοι, πρέπει να μιλήσετε γι αυτό που σας ανησυχεί και να προσπαθήσετε να το ξεχάσετε.












Μετάφραση: awakengr.com via spiritualunite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου